Pstruh na mandlích

www.toprecepty.cz Kuchař:

Ryby 3 názory

Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři
32

Suroviny

4 střední pstruhy
sušená citrónová kůra
5 dkg mandlí
1 bílý jogurt
bílý pepř
olej
olivový olej
šafrán
hladká mouka na obalení
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Pstruha důkladně omyjeme, oškrábeme, osušíme, osolíme, opepříme bílým pepřem a posypeme sušenou citrónovou kůrou. Dobře obalíme v hladké mouce.

  2. Smažíme na rozpáleném oleji a na mírnějším ohni propečeme.

  3. Mandle spaříme v horké vodě a vyloupeme je. Na další pánvi je opražíme do zlatova.

  4. Do bílého jogurtu nasypeme citrónovou kůru, špetku šafránu a nakapeme pár kapek olivového oleje. Důkladně promícháme.

  5. Na talíři pstruha polijeme přelivem z jogurtu a posypeme mandlemi. Podáváme s americkými brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pstruh na mandlích

  • Eliza Eliza

    Pstruh je jedna z nejlepších rybiček a v Janinky aranžmá vypadá skvěle!! Jani, moc hezké fotky :-).

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Jani, taky nemám co dodat k pstruhu :-p:-p:yes::yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Nemám, co jiného bych dodala. Pstruh je pstruh, jediná ryba, která mi chutná o malinko víc, je candát. Tohle bylo skvělé.:yes:

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo