Postup přípravy
Krok 1: Nakrájíme na proužky vejce, sýr a salám. Dáme na talíř a zalijeme horkým vývarem, ve kterém vaříme pórek. Osolíme a opepříme.
Zveřejněno 16. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Prušácká polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW89
Moje poznámka
Prušácká polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW89
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 4 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 14 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 17 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 22 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 58 minutami
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 1 hodinou
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 2 hodinami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 4 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 5 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 14 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 16 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 16 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 17 hodinami
Tématické fráze:
hospodská gulášová polévka,
vařime s porkem,
varime s jirinou pangasius,
zapečený pangasius s porkem,
gulačovka,
brušácká polévka,
vaříme pórek,
vaříme z porku
Suroviny:
vejce,
sýr,
salám měkký,
masox,
sůl,
pepř,
pórek
Komentáře (7)