Dvoubarevné kokosové řezy s tuzemákem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 41 075 kJ / 9 817 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 94,90 g | 
| Tuky | 660,80 g | 
| Vláknina | 49,00 g | 
| Cholesterol | 2,57 g | 
| Sodík | 664 mg | 
| Sůl | 1,46 g | 
| Sacharidy | 756,25 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Naložte do mísy odváženou mouku s cukrem, přidejte prosáté kakao, měkké, na kostky pokrájené máslo, vejce a v jediném kroku vypracujte ideálně v robotu tmavé těsto konzistence řídkého lineckého. Vypracujte je co možná nejrychleji, aby v něm příliš nepovolil tuk.
	Krok 2: Na plechu s plátem pečicího pak z těsta „vytáhněte“ stěrkou, případně jednoručním válečkem rovnoměrně silný plát a v troubě vyhřáté na 180°C ho upečte (cca 15 minut).
	Krok 3: Hned po vyjmutí z trouby plát propíchejte několikrát vidličkou. Připravte si náplň: ve větší míse smíchejte strouhaný kokos s moučkovým cukrem a krupicovou kaší, přilijte rozehřáté máslo, rum a vše promíchejte. Hmotu podle potřeby dohustěte krupicovou kaší, případně zřeďte přídavkem rumu.
	Krok 4: Směs naneste na ještě teplý upečený plát a stěrkou či nožem ji uhlaďte povrch. Povrch nakonec polijte rozehřátou čokoládovou polevou a než ztuhne, posypte ji strouhaným kokosem.
Zveřejněno 20. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Dvoubarevné kokosové řezy s tuzemákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/klN5
Moje poznámka
					
				
Dvoubarevné kokosové řezy s tuzemákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/klN5
Nejnovější recepty
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 56 minutami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 1 hodinou
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 2 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 3 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 13 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 15 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 17 hodinami
						Tématické fráze:
						
							kokosové řezy, 
						
						
							kokosové kostky máčené v čokoládě, 
						
						
							višně kyselky recepty, 
						
						
							dvoubarevne rezy s kokosem, 
						
						
							dvoubarevné řezy, 
						
						
							kokosovo-kakaové kostky, 
						
						
							kokosové řezy, rum, 
						
						
							čokoládovo kokosový řez, 
						
						
							kyselé višně recepty, 
						
						
							dvoubarevný kokosový řez, 
						
						
							řezy kokosové bile, 
						
						
							skládané řezy s s kokosem, 
						
						
							řezy s kokosem, 
						
						
							kokosové napln práce, 
						
						
							královské řezy i přání obrázky, 
						
						
							dvoubarevné řezy s s kokosem, 
						
						
							diaprodukt.cz, 
						
						
							dvoubarevná kokosová, 
						
						
							kokosovy rez recept, 
						
						
							máčené řezy
						
					
						Suroviny:
						
							máslo, 
						
						
							cukr moučkový, 
						
						
							vejce, 
						
						
							kakao, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							kokos strouhaný, 
						
						
							cukr moučkový, 
						
						
							kaše krupicová instantní, 
						
						
							máslo, 
						
						
							rum, 
						
						
							čokoláda na vaření, 
						
						
							tuk
						
					
	
			
	
	
Komentáře (13)
Je to poleva z horké bílé čokolády (viz višně), která se vsákne do povrchu. Ale není nutná...
Proto odkazujeme na náš fotonávod - na TOP jsme i tak dost "dlouzí", jak nám někteří vyčítají :) Jde ovšem o instatní krupicovou kaši, která se nemusí vařit...