Královské dvoubarevné řezy
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 37 686 kJ / 9 007 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,44 g |
Tuky | 608,61 g |
Vláknina | 28,15 g |
Cholesterol | 3,34 g |
Sodík | 735 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 745,98 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Řezy jsou takové slavnostnější a hlavně výborné a stojí v každém případě za tu práci s ním.
Zdroj: recept mám od známé moravanky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 8. 2010 17:07
Opět jste nezklamala
23. 12. 2009 20:23
Bezvadné - jsi mne namlsala - určitě vyzkouším
23. 12. 2009 20:20
Iljuska, nemám veľa času, ale chutí to výborne. Na rozdiel od mojich Jabloneckých rezov je spodok pevnejší, pretože tam nie je krém. Ale to nevadí...sú fakt výborné, doporučujem vyskúšať. A je to za bodík.
23. 12. 2009 20:08
Hezká fotka - a jak to chutnalo se opět nedozvíme
11. 1. 2009 09:37
Laďka neviem, ako som napísala pri svojom recepte http://www.toprecepty.cz/recept/2231-jablonecke-re..., recept mám od kolegyninej mamičky, a ani som sa nepýtala odkiaľ jablonecké...zizalko použi lístkové cesto ako ja a je to, pôjde to krásne dolu, určite nebudeš mať problém
10. 1. 2009 17:42
Nene, Teri, mně dělalo potíže sundat ten vrchní upečený plát z plechu. Tím, že se to peče na obráceném plechu a těsto je hrozně křehké, láme se. Tam radili nahřát trošku plech, ale stejně se mi to rozlámalo
10. 1. 2009 17:15
Tenhle recept mám od mamky amám pocit, jak psala žížalka, že je taky měla z Vlasty (mamka do teď ve svých 88 letech uznává jedině Vlastu a občas i Květy ) a je to moc dobré. Terezko nevíš podle kterého Jablonce to znáš?
10. 1. 2009 10:34
zizalko, ono to treba nechať trocha postáť, a ten vrchný diel od krému zmäkne, len pri prenášaní treba trocha opatrnosti, to je pravda
9. 1. 2009 20:17
Tyhle řezy byly kdysi ve Vlastě jako Stoleté královské. Jednou jsem je zkoušela a ten vrchní díl se mi při přendavání z plechu rozlámal. Pak jsem někde četla, že je lépe ho rovnou rozkrájet na čtverečky a upéct, abychom nevyrobili puzzle. Ale na chuť jsou moc dobré
9. 1. 2009 17:24
Je to skoro to isté ako Jablonecké rezy, ktoré pečieme. Akurát v tých našich sa používa lístkové cesto klasické a to tmavé cesto sa pečie zvlášť a spája sa tým krémom
http://www.toprecepty.cz/recept/2231-jablonecke-re... Zákusok je ozaj dobrý.
http://www.toprecepty.cz/recept/2231-jablonecke-re... Zákusok je ozaj dobrý.
9. 1. 2009 17:09
hanny,jen co je udělám, jdu na to fototřeba je někdo udělá dřív, co říkáte
9. 1. 2009 16:25
Už se těším na fotečku, snad i Moravanka by mohla poslat.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 3 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 9 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 12 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 14 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 2 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 2 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 2 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 4 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 5 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 7 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 8 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět znamení, která nepatří na zahradu: Střelec doslova umoří jahody, Beran ať dá ruce pryč od rajčat a Blíženci od salátu
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
Další recepty
Tématické fráze: stoleté řezy královský řez řezy na plech recepty královský moučník výborně řezy na plech dvoubarevne rezy s jablky recepty na řezy na plech griliášové řezy kralovskerezy kralovska buchta tmavé řezy stoleté recepty stoletý recept stolete řezy recept královský vanilkový řez stoletá buchta řezy na plech rezy s kremem top recepty řezy stoletý řezy
Suroviny: mouka polohrubá, máslo, voda, cukr moučkový, vejce, kakao, oříšky, máslo, cukr, mléko, pudink vanilkový, žloutek
Královské dvoubarevné řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPNP
12 názorů