Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Královské dvoubarevné řezy

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 1. 2009 15:33

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie37 686 kJ / 9 007 kcal
Bílkoviny122,44 g
Tuky608,61 g
Vláknina28,15 g
Cholesterol 3,34 g
Sodík 735 mg
Sůl1,54 g
Sacharidy745,98 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Řezy jsou takové slavnostnější a hlavně výborné a stojí v každém případě za tu práci s ním.

Zdroj: recept mám od známé moravanky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

blacinka blacinka

26. 8. 2010 17:07

Opět jste nezklamala :-8

Iljusa Iljusa

23. 12. 2009 20:23

Bezvadné - jsi mne namlsala - určitě vyzkouším :yes:

tejaja tejaja

23. 12. 2009 20:20

Iljuska, nemám veľa času, ale chutí to výborne. Na rozdiel od mojich Jabloneckých rezov je spodok pevnejší, pretože tam nie je krém. Ale to nevadí...sú fakt výborné, doporučujem vyskúšať.;-) A je to za bodík.

Iljusa Iljusa

23. 12. 2009 20:08

Hezká fotka - a jak to chutnalo se opět nedozvíme :-(

tejaja tejaja

11. 1. 2009 09:37

Laďka neviem, ako som napísala pri svojom recepte http://www.toprecepty.cz/recept/2231-jablonecke-re..., recept mám od kolegyninej mamičky, a ani som sa nepýtala odkiaľ jablonecké...:-))zizalko použi lístkové cesto ako ja a je to, pôjde to krásne dolu, určite nebudeš mať problém:-D

zizala zizala (moderátorka)

10. 1. 2009 17:42

Nene, Teri, mně dělalo potíže sundat ten vrchní upečený plát z plechu. Tím, že se to peče na obráceném plechu a těsto je hrozně křehké, láme se. Tam radili nahřát trošku plech, ale stejně se mi to rozlámalo:-8:-8

spagetka spagetka

10. 1. 2009 17:15

Tenhle recept mám od mamky amám pocit, jak psala žížalka, že je taky měla z Vlasty (mamka do teď ve svých 88 letech uznává jedině Vlastu a občas i Květy :-D) a je to moc dobré. Terezko nevíš podle kterého Jablonce to znáš? :-D:-D

tejaja tejaja

10. 1. 2009 10:34

zizalko, ono to treba nechať trocha postáť, a ten vrchný diel od krému zmäkne, len pri prenášaní treba trocha opatrnosti, to je pravda;-)

zizala zizala (moderátorka)

9. 1. 2009 20:17

Tyhle řezy byly kdysi ve Vlastě jako Stoleté královské. Jednou jsem je zkoušela a ten vrchní díl se mi při přendavání z plechu rozlámal. Pak jsem někde četla, že je lépe ho rovnou rozkrájet na čtverečky a upéct, abychom nevyrobili puzzle. Ale na chuť jsou moc dobré:-p

tejaja tejaja

9. 1. 2009 17:24

Je to skoro to isté ako Jablonecké rezy, ktoré pečieme. Akurát v tých našich sa používa lístkové cesto klasické a to tmavé cesto sa pečie zvlášť a spája sa tým krémom:-8
http://www.toprecepty.cz/recept/2231-jablonecke-re... Zákusok je ozaj dobrý.

Bibinka Bibinka

9. 1. 2009 17:09

hanny,jen co je udělám, jdu na to foto;-)třeba je někdo udělá dřív, co říkáte:-?:yes:

hanny

9. 1. 2009 16:25

Už se těším na fotečku, snad i Moravanka by mohla poslat.
;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: stoleté řezy královský řez řezy na plech recepty královský moučník výborně řezy na plech dvoubarevne rezy s jablky recepty na řezy na plech griliášové řezy kralovskerezy kralovska buchta tmavé řezy stoleté recepty stoletý recept stolete řezy recept královský vanilkový řez stoletá buchta řezy na plech rezy s kremem top recepty řezy stoletý řezy

Suroviny: mouka polohrubá, máslo, voda, cukr moučkový, vejce, kakao, oříšky, máslo, cukr, mléko, pudink vanilkový, žloutek

TopRecepty.cz

Královské dvoubarevné řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yPNP