Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 574 kJ / 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,92 g |
Tuky | 0,67 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 25,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omotaná játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8wB
Moje poznámka
Omotaná játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8wB
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 10 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 12 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 22 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 24 minutami
Pivovarská bašta
oopicka před 1 hodinou
Bratislavská buchta
Wikki před 2 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 3 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 4 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 4 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 6 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 6 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 7 hodinami
Tématické fráze:
matčino kuře,
játra,
recept na matčino kuře,
matčino kuře recept,
aby byla játra měkká,
recepty z jatry,
jak uvarit jatra aby byla meka,
recept matčino kuře,
játra stokrát jinak,
aby játra byla měkká,
játra recept,
kuřecí játra top recepty,
játra recepty,
top recepty husi,
kuřecí játra ztvrdla,
restovana jatr,
jak udelat aby jatra byla meka,
matčino kuře recepty.cz,
úprava husích jater,
ztvrdlá játra
Suroviny:
játra kuřecí,
koření grilovací,
cibule,
šlehačka,
šunka
Komentáře (14)
www.miric.cz
Já bych je dělala různě a ráda častěji, ale když občas čtu, že nepatří k nejzdravějším, tak raději brzdím a jsou tak 3x ročně. To snad přežijeme, ne?