Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 266 kJ / 302 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,64 g |
Tuky | 17,08 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 270 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 31,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fenykl s máslovou strouhankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yDNz
Moje poznámka
Fenykl s máslovou strouhankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yDNz
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 2 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 12 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 12 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 12 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 22 minutami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 24 minutami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 32 minutami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 1 hodinou
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 1 hodinou
Bublanina II
Frana74 před 3 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 4 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 4 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 5 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 6 hodinami
Tématické fráze:
fenykl úprava,
úprava fenyklu,
fenykl recepty,
úprava fenyklu video,
úprava z fenyklu,
uprava fenykl,
fenykl zelenina-uprava,
vaříme z feniklu,
fenykl zelenina recepty,
recept na úpravu fenyklui,
zelenina. fenykl,
jak použít fenykl recepty,
zapečená zelenina se strouhankou s parmazánem,
fenykl zeleninový recepty,
fenykl zelenina úprava,
zelenina fenykl recepty,
fenykl treska recept,
jak upravit kupovane kruti rolky,
fenykl zelenina recept,
fenykl-zelenina úprava
Suroviny:
fenykl,
strouhanka,
máslo,
sůl,
šťáva citronová
Komentáře (7)
Dělala jsem z něj velmi dobrý salát, ale takhle jednoduše mne úprava nenapadla. Tak to zkusím z kupovaného, abych věděla, o co jsem přišla
+5
Jaruško, už je načase