Postup přípravy
Krok 1: Vykuchané makrely naložíme do svařeného a vychladlého nálevu. Necháme naložené 18-24 hodin. Udíme 4 hodiny (plus mínus) na 60°C.
Zveřejněno 29. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí uzená makrela
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G2mr
Moje poznámka
Domácí uzená makrela
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G2mr
Nejnovější recepty
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 1 hodinou
Burizonové kuličky
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 20 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka z hub
magdalenka před 55 minutami
Vepřová kýta v královské peřince
LenuleJ. před 1 hodinou
Masové koule s medvědím česnekem a paprikou v pomalém hrnci
Pavlina06 před 2 hodinami
Kokosky - sněhové s kokosem
Teryshek před 2 hodinami
Pečený rolovaný bůček s dušenou kapustou
mustafka před 2 hodinami
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Andruse před 8 hodinami
Vepřová krkovice s bramborem v PH
Pavlina06 před 8 hodinami
Zdravý makový koláč
Janicee před 16 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 18 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 18 hodinami
Tématické fráze:
jak naložit makrely na uzení,
jak naložit makrelu na uzení,
nalozeni makrely na uzeni,
nálev na makrely,
uzení makrel,
uzená makrela,
nálev na makrelu,
nalev na uzeny makreky,
uzená makrela recept,
nálev na uzené makrely,
nalozeni uzené makrely,
uzena makrela recepty,
jak naložit makrely,
jak udit makrely,
naložení makrel na uzení,
recept uzená makrela,
nálev na uzenou makrelu,
nálev na uzení makrely,
jak udit makrelu,
makrela nalev
Suroviny:
makrela,
voda,
sůl,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
jalovec
Komentáře (18)