Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 526 kJ / 2 038 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,70 g |
Tuky | 40,41 g |
Vláknina | 34,86 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 342,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grahamky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZoPQ
Moje poznámka
Grahamky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZoPQ
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 1 hodinou
Panenka v kopru
Přidáno před 2 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 4 minutami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 13 minutami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 39 minutami
Kulajda z cukety
Romana20 před 1 hodinou
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 1 hodinou
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 2 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 3 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 3 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 4 hodinami
Tématické fráze:
domaci grahamky,
grahamky z domací pekarny,
recept na grahamovou bageua,
grahamka pečivo,
recept na domácí grahamky,
grahamky z grahamove mouky,
jak upeci grahamy,
grahamky z pekarny,
grahamka pečivo recept,
jak upéci domácí graham,
bagety-z-grahamove-mouky,
rohlíky grahamky,
vyborne grahamky,
co dělat že starými grahamové rohliky,
recepty na psenicne otruby,
grahamova bageta,
grahamky těsto recept,
tradiční recepty grahamove pečivo,
slane pecivo grahamky recept,
domácí grahamky recept
Suroviny:
voda,
sladěnka,
mouka hladká,
droždí,
voda,
olej,
sůl,
mouka celozrnná pšeničná jemná,
otruby pšeničné
Komentáře (14)
Jetli je budeš dělat a grahamovou mouku koupíš, dáš jí 370 g a otruby vynecháš. Myslm si, že grahamová mouka není nijak lepší, zdravější (nebo o hodně jiná - ve smyslu "lepší") než celozrnná.
Mně to nic neudělá a jim třeba pomůže
Si perfekcionalistka.