Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 718 kJ / 4 713 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,55 g |
Tuky | 55,76 g |
Vláknina | 66,00 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 3,83 g |
Sůl | 9,09 g |
Sacharidy | 874,21 g |
Postup přípravy
Množství krupice záleží na druhu brambor, jaký máte varný typ. Pokud nepoužijete A, což je salátová odrůda, tak nejlépe je C - moučnaté, ale může být i B. Jen pokud byste dělali knedlíky z nových brambor, musíte tam přidat lžíci solamylu nebo maizeny.
Možná že vám bude trochu divné, že to těsto je řidší než bývá zvykem, tak toho si nevšímejte. Protože ta krupice se navaří a knedlíky jsou pak pěkně nadýchané.
Zveřejněno 1. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlíky pro sklerotiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71QO
Moje poznámka
Knedlíky pro sklerotiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71QO
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 22 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 22 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno 18. 6. 2025 05:00
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 47 minutami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 59 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
chameleon před 1 hodinou
Cibulová polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 11 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 12 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 13 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 14 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 16 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 17 hodinami
Tématické fráze:
bramborové knedliky pro sklerotiky,
jaky typ brambor na knedliky,
bramborové knedlíky z bramborové kaše,
typ brambor na knedlíky,
brambory na bramb.knedlik varny typ,
bramborový knedlík pro sklerotiky,
varný typ brambor na knedliky,
knedlíky v hnětači,
recepty bramborový knedlík pro sklerotiky,
z jakych brambor bramborove knedle,
brambory varný typ a nové odrůdy,
odrůda brambor na knedlíky,
jaký typ brambor na kaši,
jaký typ brambor na bramborové knedlíky,
typy knedlíků,
z jakych brambor delat knedlíky,
bramborové knedlíky z okrájených brambor,
jaký typ brambor je na knedlíky,
jaky tip brambor na knedlik,
bavorsky knedlik na sladko
Suroviny:
brambory,
krupice dětská,
máslo,
sůl,
kmín celý,
podravka,
vejce,
brambory,
krupice,
máslo,
sůl,
vejce,
pudink vanilkový,
cukr vanilkový,
ovoce,
jahody,
mák
Komentáře (17)