Pikantní pomazánka z lilku
Neobvyklá pomazánka pikantní chuti si jistě najde své příznivce. Lilek nebo také baklažán je rostlina příbuzná s bramborem a rajčetem. Je také s oblibou používán jako chutná náhražka masa ve veganské či vegetariánské stravě.
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní pomazánka z lilku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkzy
Moje poznámka
Pikantní pomazánka z lilku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkzy
Nejnovější recepty
Palačinková růže
Přidáno před 6 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 23 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 23 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 23 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z podmáslí
kyskamaryska před 37 minutami
Okurkový salát
JakubM před 40 minutami
Nejlepší špenát
harovs před 1 hodinou
Pohankové karbanátky se sýrem
Jitka64 před 2 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
shabby před 2 hodinami
Domácí lasagne
Veronika834 před 2 hodinami
Ředkvičková pomazánka s pomazánkovým máslem
Januli-holky před 2 hodinami
Kuřecí žaludky v lahodné omáčce
JitkaKl před 3 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Svally_Krakonos před 3 hodinami
Tiramisu od babičky
Anny12 před 4 hodinami
Tématické fráze:
pasta z lilku,
pikantní pomazánka z lilku,
pomazánka z lilku,
lilek recepty,
lilek pasta,
pomazánka z lilku a cukety,
recepty lilek pomazánka,
lilek v mikrovlnce,
pomazanka z lilku nebo cukety,
pikantní lilek,
pomazanka z lilku avokáda,
pomazánky z lilku,
pikantní pomazánka,
pomazánka z pečeného lilku s křenem,
lilek tofu pomazanka,
lilek pomazanka,
pomazanka z lilku v mikrovlnce,
lilek a avokádo,
recept na pikantní pomazánku z lilku,
pomazánka z lilku recept
Suroviny:
lilek,
sambal oelek,
olej olivový,
sůl,
limetka,
česnek mědvědí,
petrželka hladkolistá
Komentáře (13)
K té Tvojí poznámce: taky jsem se naučila lilek ( i papriky ) péct na "crispu" , dokonce tak peču i česnek a je to parádně rychlé