Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 610 kJ / 1 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,91 g |
Tuky | 77,83 g |
Vláknina | 16,17 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 745 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 65,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těftěli v rajské
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQ5L
Moje poznámka
Těftěli v rajské
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQ5L
Nejnovější recepty
Melounový salát
Přidáno před 39 minutami
Čabajkové lečo
Přidáno před 2 hodinami
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno před 21 hodinami
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
KacaaK před 2 minutami
Kaše z ovesných vloček
Tonda001 před 47 minutami
Bezlepkové ovocné odpalované knedlíky
jana.smajclova před 51 minutami
Zapečené těstoviny s mletým masem
DavidVolvo před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
lenka-k před 1 hodinou
Cuketové placky
hpludrova před 2 hodinami
Zapečené brambory s patizonem
Fulda před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vaha 1972 před 3 hodinami
Vrstvený salát
Anche před 3 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Anche před 3 hodinami
Tématické fráze:
těftěly v rajčatové omáčce,
dalmanske cufty,
čufty v rajské omačce,
dalmácké čufty,
těftěly v rajské omáčce,
čufty s rajskou omáčkou,
dalmátské čufty v rajské omáčce,
dalmácké čufty recept,
těftěli v rajské omáčce,
čufty v rajské omáčce recept,
balkánské čufty,
rajská omáčka s čufty,
těvtěly,
těftěly s rajskou omáčkou,
dalmanske cufty recept,
mleté maso s rajskou omáčkou,
cufty s rajskou,
čufty v rajské,
těvtěli,
tefteli s rajskou omáčkou
Suroviny:
maso mleté,
rohlík,
cibule,
protlak rajčatový,
kečup sladký,
mouka hladká,
mléko,
bobkový list,
pepř,
koření nové koření,
koření hřebíček,
tymián,
bazalka čerstvá,
skořice,
česnek,
cukr,
sůl,
masox,
olej
Komentáře (42)
Díky tobě i Aničce
vařila jsem k zítřejšímu obídku,s předstihem,protože budu v práci..
Těftěli
a nelituju..je vynikající
ale jak píšeš,dovedu si k tomu představit i těstovinu nebo knedlík,možná i gnocchi by nebyly marné
dala jsem rajčátka s bazalkou v plechovce,jinak jsem se držela originálu...mňáám
bodík už ti letěl dřív(to za ten název
Zhrniem: veľmi, veľmi nám chutilo! (+)