Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 128 kJ / 1 943 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,31 g |
Tuky | 167,23 g |
Vláknina | 4,54 g |
Cholesterol | 190 mg |
Sodík | 4,61 g |
Sůl | 11,73 g |
Sacharidy | 21,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uleželá pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1D1P
Moje poznámka
Uleželá pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1D1P
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 14 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 15 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 18 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelné placky se sýrem
Matea před 7 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 7 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 9 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 10 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 11 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 11 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 11 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 12 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 12 hodinami
Tématické fráze:
uleželá tvarohová pomazánka,
pomazanka z romaduzku,
tvarohová pomazánka uleželá,
ulezele syrecky,
tavenina sýr,
uleželá tvarohová pomazánka recept,
tavenina pomazánka,
uleželá tvarohová pomazánka s paprikou,
sýr tavenina recept,
ulezela tvaruzkova pomazánka,
pomazánka z taveniny,
romadurova ulezela pomazanka,
ulezela pomazanka z romaduru,
uležela brynzová pomazánka,
recept na tvarohovou pomazánku uleželou,
tncz nova 10.5.2015
Suroviny:
sýr syrečky olomoucké,
sýr romadur,
sýr romadůžek,
tuk,
tvaroh ve vaničce,
paprika sušená sladká,
česnek,
cibule šalotka,
tymián,
pažitka,
cibulka jarní,
bazalka čerstvá,
petrželka,
koření oregáno,
libeček,
mléko
Komentáře (15)
Děkuji vám
Ještě jsem přidala foto zavřeného a otevřeného sýráku. Tohle naši praprapra vymysleli geniálně. Perfektně to těsní, nesmrdí a sýry tam nevyschnou. Je to nějaká porcelánová tavenina s kameninou či jak se tomu říká (odborný název neznám) a je to teda docela těžké. Každopádně to střežím jak oko v hlavě