Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 411 kJ / 1 054 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,48 g |
Tuky | 73,28 g |
Vláknina | 18,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 48,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tofu paprikáš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8Jl
Moje poznámka
Tofu paprikáš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8Jl
Nejnovější recepty
Křupavé cuketové řízečky
Přidáno před 9 hodinami
Cuketový wrap
Přidáno před 11 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno 16. 8. 2025 16:01:50
Švestkový džem
Přidáno 16. 8. 2025 11:01:02
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno 16. 8. 2025 07:12:46
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno 16. 8. 2025 05:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Džem z červeného rybízu
douver před 3 minutami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 6 minutami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 1 hodinou
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 2 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 2 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 2 hodinami
Zapečené brambory s patizonem
Kohykovci před 3 hodinami
Výborný banana bread
formankovaadel před 6 hodinami
Tvarohová náplň (nádivka)
JanaBerckova před 6 hodinami
Zvláčněná Koka buchta
formankovaadel před 6 hodinami
Tématické fráze:
recepty na jídla s tofu,
pokrmy z tofu,
tofu recepty,
co uvařit z tofu,
jídla z tofu,
tofu cena,
recepty z tofu,
jídlo z tofu,
vaříme z tofu,
pokrmy s tofu,
varime s tofu,
tofu na paprice,
recepty s tofu,
tofu,
jak uvarit tofu,
co uvařit s tofu,
pokrm z tofu,
tofu recept,
jídlo s tofu,
dietní jídla z tofu
Suroviny:
tofu bílé,
paprika čerstvá červená,
rajče,
cibule,
olej,
omáčka sojová,
pepř,
kmín mletý,
majoránka,
paprika sušená sladká,
sůl
Komentáře (20)
Celý recept po slovensky, ale namiesto "s haluškami" napíšeš "s nokami". Keď už tak strašne chceš noky poslovenčiť, tak "nokmi". Nie nokami...
pro Janka (neregistrovaný/á) - každá kuchařka je osobnost a má svůj styl a to je na vaření právě to krásné. Každý si vybere a jestliže mi něco nechutná, nebudu hanět autora, nejvýš napíšu, že tohle u nás nejede.A pokud jsi nabroušená proti autorce, tak si to prosím dej jinam, ne sem. Howgh.
Jana Remková má hlavně recepty, které patří mezi tzv. běžné. Tejaja zase preferuje recepty méně běžné...no a co?