Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 128 kJ / 1 943 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,31 g |
Tuky | 167,23 g |
Vláknina | 4,54 g |
Cholesterol | 190 mg |
Sodík | 4,61 g |
Sůl | 11,73 g |
Sacharidy | 21,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uleželá pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1D1P
Moje poznámka
Uleželá pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1D1P
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 11 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 11 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 11 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 11 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Strouhaný koláč s banánovou náplní
xSarka před 1 hodinou
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 9 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 11 hodinami
Maková náplň
lucyb před 13 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 13 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 13 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 13 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 15 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 16 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 16 hodinami
Tématické fráze:
uleželá tvarohová pomazánka,
pomazanka z romaduzku,
tvarohová pomazánka uleželá,
ulezele syrecky,
tavenina sýr,
uleželá tvarohová pomazánka recept,
tavenina pomazánka,
uleželá tvarohová pomazánka s paprikou,
sýr tavenina recept,
ulezela tvaruzkova pomazánka,
pomazánka z taveniny,
romadurova ulezela pomazanka,
ulezela pomazanka z romaduru,
uležela brynzová pomazánka,
recept na tvarohovou pomazánku uleželou,
tncz nova 10.5.2015
Suroviny:
sýr syrečky olomoucké,
sýr romadur,
sýr romadůžek,
tuk,
tvaroh ve vaničce,
paprika sušená sladká,
česnek,
cibule šalotka,
tymián,
pažitka,
cibulka jarní,
bazalka čerstvá,
petrželka,
koření oregáno,
libeček,
mléko
Komentáře (15)
Děkuji vám
Ještě jsem přidala foto zavřeného a otevřeného sýráku. Tohle naši praprapra vymysleli geniálně. Perfektně to těsní, nesmrdí a sýry tam nevyschnou. Je to nějaká porcelánová tavenina s kameninou či jak se tomu říká (odborný název neznám) a je to teda docela těžké. Každopádně to střežím jak oko v hlavě