Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 119 kJ / 1 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,21 g |
Tuky | 11,96 g |
Vláknina | 37,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 26 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 227,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Husí stehýnka s kroupami a hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mm03
Moje poznámka
Husí stehýnka s kroupami a hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mm03
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 18 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 18 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 18 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Housky nebo rohlíky
Ilunka před 1 minutou
Pečená švestková povidla
Pajuse před 43 minutami
Asijský salát s rýžovými nudlemi
TondaJ před 1 hodinou
Zdravé banánové palačinky ze dvou ingrediencí
Miloslavasejkorova před 1 hodinou
Chutné vafle
olivkao2015 před 1 hodinou
Masové koule na žampionech
Ellinnka1 před 1 hodinou
Salát Coleslaw
Hypnos před 3 hodinami
Kuřecí prsa v jogurtovo - česnekovém těstíčku
Ivana64 před 4 hodinami
Buchta z cukety
Martina101 před 5 hodinami
Vepřové na houbách
radbastim před 5 hodinami
Tématické fráze:
husí stehna mražená,
husí stehna,
šoulet z mraženého hrášku,
husa s kroupami,
šoulet mrazeny hrasek,
husí stehna mražené,
šoulet s mraženým hráškem,
husí stehna recept,
husí stehna v šouletu,
babicovy recepty šoulet,
kuřecí stehna s hrachem a kroupami,
kuřecí stehna s kroupami recept,
husí stehna mám ráda recepty,
hypernova pro husy,
šoulet ze zeleného hrášku,
husí stehna s hrachem a kroupami (v šouletu),
jak uvařit mraženy hrach,
kroupy kaše s hráškem,
soulet se zelenym hraskem,
šoulet s mraženým hrachem
Suroviny:
stehno husí,
kroupy,
česnek,
kmín celý,
olej,
majoránka sušená,
hrášek mražený,
majoránka čerstvá,
sůl,
pepř
Komentáře (20)
MarcelaPa:
Níže píšete:
"...jídla by se měla hodnotit, až když se uvaří..."
Souhlasím
Ale pokud by tomu tak bylo, tak 90% komentářů by tu nebylo
Jsem ráda, že to vidíš rozumně
Já jsem si v první chvíli myslela, že je to Tvoje vlastní inovace klasiky, ale pokud je to tak v literatuře, už nic nenamítám
A pokud vím, jídla by se měla hodnotit, až když se uvaří, představy mohou být různé.
No, nejchutnější byla ta TEBI-drobenka
S tou fotečkou máte recht, už jsem ji smázl
Na rozdíl od suchého-žlutého se mražený-zelený hrášek doma nevynacházel..., ale při své představivosti už se živě vidím, jak kroupy i s ním rád sním; očekávám, že to bude ASI jemnější krmě, než s těmi povařenými broky...
Škoda, že jste nevyzkoušel s tím zeleným hráškem, zajímala by mě Vaše zkušenost.
"Až na drobnosti bylo uvařeno přesně podle receptu:
Místo husičky byla kachnička...
Místo stehýnka bylo křidélko...
Místo mraženého (zeleného) hrášku byl hrách sušený (žlutý)...
Místo oleje bylo sádlo...
Místo čerstvé, byla mariánka sušená...
...a navíc byla použita TEBI-posypka: http://www.labuznik.cz/recept/lahudkove-drozdi/
Ne, nenašel
Pouze, když vidím: husa, kroupy, česnek, hrách, majoránka, tak se mi v hlavě vylíhne husa v šouletu