Rebarborový voňavý crumble
Rebarbora je vděčnou a nenápadnou zeleninovou ozdobou jarní zahrady. Vyzkoušejte ji v tomto křupavém dezertu s máslovou drobenkou. Skvělou vůni mu dodá badyán, skořice a griotka. A pro úplnou dokonalost přidejte trochu kysané smetany na ozdobu.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 686 kJ / 1 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,70 g |
Tuky | 83,00 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 200,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rebarborový voňavý crumble
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPk1
Moje poznámka
Rebarborový voňavý crumble
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPk1
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 3 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 16 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 16 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 16 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 17 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 1 hodinou
Polévka s růžičkovou kapustou
Kajkajak před 1 hodinou
Lasagne z cukety
stanik před 1 hodinou
Americké okurky
JiriSeidler před 1 hodinou
Hamburgerové bulky
Simonasesimik před 2 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
Simonasesimik před 2 hodinami
Buďáky - buchty se švestkami
Simonasesimik před 2 hodinami
Cuketové zelí
janatka před 2 hodinami
Cuketové halušky
janatka před 2 hodinami
Tématické fráze:
co udělat z rebarbory,
je nutné loupat rebarboru,
jak loupat rebarboru,
loupat rebarboru,
uprava rebarbory,
uprava rebarbory,
rebarbora loupat,
rebarborový crumble,
rebarbora crumble,
rebarborový zákusek,
co udělat s rebarborou,
crumble rebarbora,
cremble s rebarbora,
jak loupat rebarbora,
rebarbora -koláč bez mouky,
reberbora loupat,
rebarborový alkohol,
crumle rebarbora,
loupat rebarboru nebo ne,
je nutné loupat rebaroboru
Suroviny:
rebarbora,
badyán,
skořice celá,
cukr třtinový,
griotka,
smetana zakysaná,
máslo,
cukr třtinový,
mouka polohrubá
Komentáře (8)