Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rohlíčky s poličanem

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

domiad domiad

Snadný

Suroviny

Porce: 12-15

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 248 kJ /
1 971 kcal
Bílkoviny52,15 g
Tuky28,08 g
Vláknina23,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,22 g
Sůl8,00 g
Sacharidy365,88 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vše nalijeme a nasypeme do formy dle pořadí a vložíme do pekárny, program nastavíme na Těsto. (Pokud se nám zdá těsto lepivé, nebo suché, přidáme mouku, nebo vodu ). Krok 2: Po signále přidáme na jemno nakrajený uherák a slunečnici. Krok 3: Po ukončení programu vykynuté těsto vyjmeme, rozdělíme na cca 12 dílů a necháme ještě 10 minut vykynout. Poté uválíme placičky. Krok 4: Potřeme rozšlehaným vejcem . Peču v troubě na 180 °C 20-25 minut. Pikantní, výborné.

Zveřejněno 19. 2. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rohlíčky s poličanem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w091

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rohlíčky s poličanem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w091

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Chutné,i když nebyl poličan,ale jiný salám pochutnali jsme si.Už jsem je pekla několikrát.:yes:

:yes::-KVynikající recept.Pekla jsem již několikrát a budu zase.Dnes udělám změnu dám anglickou slaninu.Dávám bodík.

Děkuji za přivítání všem.Dneska jsem musela rohlíky dělat znovu.Poličan do nich krájím na jemno.Dá se nahradit i jiným,podobným.Díky za bodíky.;-)

Na jemno nakrájet, nejsem autor, ale já bych dala 100g, viz podobný recept http://www.toprecepty.cz/recept/6475-bagetky-s-pol...

Poličan nastrouhat nebo jak a kolik,dík ???

Domiad, vítej na Topkách mezi náma, ať se ti tady líbí a načerpáš tu spoustu inspirace a báječných receptů;-)
A přibyla nám další Jana-pane jo, už je nás snad 100:-D

Tenhle typ receptu nemůže zklamat.Něco podobného tu má myslím i Jenda?Dávám bodík Jani a vítám Tě mezi námi na Topkách.Ať se ti tu líbí:-K

No už zase další receptík na rohlíčky,fajn určitě vyzkouším.:-))Nikdy jich nemám dost.

Tématické fráze:
poličan recepty, recepty na polican, poličan recept, rohlíčky z celozrné mouky, forma na rohlíčky, rohliky sypane slunecnici, rohlicky ze slunecnice, pomazánka s poličanem, nastrouhat poličan, recept na domácí poličan, recepty poličan, kuřecí maso s poličanem, recepty policanem, placičky s celozrné mouky, celozrne rohlíky do trouby recept, salám poličan recept, top recepty zitne rohliky, recepty z celozrné mouky, celozrne placičky, kynuté celozrné rohlíčky

Suroviny:
voda, olej, sůl, mouka polohrubá, mouka žitná chlebová, mouka celozrnná, droždí instantní, cukr, poličan, semínka slunečnicová,

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu