Rebarborový voňavý crumble
Rebarbora je vděčnou a nenápadnou zeleninovou ozdobou jarní zahrady. Vyzkoušejte ji v tomto křupavém dezertu s máslovou drobenkou. Skvělou vůni mu dodá badyán, skořice a griotka. A pro úplnou dokonalost přidejte trochu kysané smetany na ozdobu.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 686 kJ / 1 598 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,70 g |
| Tuky | 83,00 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 200,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rebarborový voňavý crumble
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPk1
Moje poznámka
Rebarborový voňavý crumble
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPk1
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 7 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 2 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 2 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 2 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 2 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 3 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 4 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 5 hodinami
Tématické fráze:
co udělat z rebarbory,
je nutné loupat rebarboru,
jak loupat rebarboru,
loupat rebarboru,
uprava rebarbory,
uprava rebarbory,
rebarbora loupat,
rebarborový crumble,
rebarbora crumble,
rebarborový zákusek,
co udělat s rebarborou,
crumble rebarbora,
cremble s rebarbora,
jak loupat rebarbora,
rebarbora -koláč bez mouky,
reberbora loupat,
rebarborový alkohol,
crumle rebarbora,
loupat rebarboru nebo ne,
je nutné loupat rebaroboru
Suroviny:
rebarbora,
badyán,
skořice celá,
cukr třtinový,
griotka,
smetana zakysaná,
máslo,
cukr třtinový,
mouka polohrubá
Komentáře (8)