Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 377 kJ / 90 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,80 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 2,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 17,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z růžičkové kapusty a zelených fazolek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qY4k
Moje poznámka
Polévka z růžičkové kapusty a zelených fazolek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qY4k
Nejnovější recepty
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno 4. 8. 2025 16:57:15
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 9 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 10 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 11 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 11 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 12 hodinami
Salát ze salátových okurek
alan.h před 12 hodinami
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 14 hodinami
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 15 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Irena1984 před 15 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 16 hodinami
Tématické fráze:
polévka z růžičkové kapusty,
růžičková kapusta,
růžičková kapusta recepty,
růžičková kapusta polévka,
recepty z ruzickove kapusty,
polévka z kapusty,
polévka z kapustové růžičky,
růžičková kapusta recept,
recepty z kapusty,
kapusta,
kapusta recepty,
polevka s ružičkovou kapustou,
recept na kapusta mala,
malé kapusty,
polévka z růžičkových kapustiček,
malá kapusta,
recepty růžičková kapusta,
kapustové růžičky,
polevka ruzickova kapusta,
pošli recept speciál
Suroviny:
fazolky zelené,
mrkev,
mouka hladká,
sádlo,
cibule,
petrželka,
libeček,
bujón zeleninový
Komentáře (20)