Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 004 kJ / 1 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,50 g |
Tuky | 4,10 g |
Vláknina | 24,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 422,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrníčkové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lRxr
Moje poznámka
Hrníčkové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lRxr
Nejnovější recepty
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno před 10 hodinami
Ciabatta bez hnětení
Přidáno před 14 hodinami
Rajčatový koláč
Přidáno před 17 hodinami
Piškotové rybízové řezy
Přidáno před 19 hodinami
Palačinky z přebytkového kvásku
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová polévka
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lečo jako polotovar
Kaill před 8 hodinami
Babiččina čočková polévka
Cikitaka před 9 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
AnezkaMoller před 9 hodinami
Mleté kuličky se dvěma druhy sýru pečené v troubě
ha.ry před 10 hodinami
Hamburgerové bulky (včetně celozrnné varianty)
AnnaP4 před 12 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Tjadja před 12 hodinami
Pomazánka Šmitec
mira65 před 12 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
Lidusenkaf před 13 hodinami
Pomerančový cheesecake
Jitulisek před 13 hodinami
Vepřové na paprice
Bilou před 13 hodinami
Tématické fráze:
rizoto,
hrničkova rýže,
vepřové rizoto s hráškem,
rizoto s uzeninou,
hrníčkové recepty,
recepty rizoto,
rizoto vepřové maso,
rizoto s bujonem,
hrníčkové rizeto,
rizoto s vepřovým masem a zeleninou,
rizoto zeleninové,
rizoto z vařeného masa,
klasické rizoto s vepřovým masem,
rizoto masox,
itaské rizoto,
rizoto s vepřovým masem a hráškem,
rizoto veprove,
hrnečkové rizoto recept,
levné italské rizoto recept,
hrníčkové recepty na vepřové maso
Suroviny:
rýže,
uzenina,
cibule,
paprika čerstvá červená,
bujón zeleninový,
voda,
sůl,
kečup sladký,
konzerva vepřová,
hrášek sterilovaný
Komentáře (18)
A zeleninový masox bych také nepřeceňoval, co do neškodnosti
Koupím kostry,uvařím je a mám polévku a obrané maso do rizota.
Maris - možná to měl být "klasický"
Já rýži zásadně dusím na zpěněné cibulce,obvykle s přidáním kurkumy a zeleniny nakrájené na malé kostičky (mrkev, celer). Zaliji vodou nebo vývarem z masa. Po uvedení do varu nechám asi 10 min vařit a pak nechám dojít v teple, nejlépe v peřinách. Do hotové rýže vmíchám uvařené maso, příp. ještě zeleninu dle vlastního uvážení(hrášek, kukuřici, mírně povařenou brokolici). A takové je naše rizoto.