Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 961 kJ / 3 337 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,50 g |
Tuky | 38,81 g |
Vláknina | 38,89 g |
Cholesterol | 2 mg |
Sodík | 12,33 g |
Sůl | 30,40 g |
Sacharidy | 622,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kváskový chléb se syrovátkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/57lR
Moje poznámka
Kváskový chléb se syrovátkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/57lR
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 14 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 20 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 21 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 22 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 22 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 1 hodinou
Falešná dršťková z hlívy
oring před 3 hodinami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 3 hodinami
Cuketová buchta
mamina58 před 15 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 17 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 17 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 19 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 19 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 19 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 19 hodinami
Tématické fráze:
kvasnicový chleb,
recept na kvasnicový chleba,
kvasnicový chleba,
kvasnicový chléb recept,
pečeme se syrovátkou,
chléb ze syrovátky,
pšenično žitný chléb z domácí pekárny s přidáním brambor,
buchta se syrovátkou,
v čem pečeme chleba,
kvásek ze starého chleba,
psenicno zitny chleb kvasnicovy,
melasa z cukrové řepy recept,
melasa recepty,
melasa recept,
chleba ze syrovátky,
zitny chleb se syrovatkou,
chléb z žitného kvásku,
chleba z žitného kvásku,
syrovátka chléb,
kváskový chléb
Suroviny:
kvas žitný,
voda,
olej,
melasa,
mouka chlebová pšeničná,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
sůl,
syrovátka sušená,
kmín celý,
otruby,
kvasnice
Komentáře (12)
Pokud to chci v receptu rozlišit, píšu kvásek a žitný kvásek. Každý ví, o čem je řeč.
Marie Klaro, děkuji
Jane Aloisi, kvásek se dá i koupit a namnožit. Sama jsem se do něj pustila podle stránek www.kvaskovychleb.cz a od té doby, co jej neustále přikrmuji, už chleba bez kvásku vůbec nepeču. Naopak si různé recepty přidáním kvásku upravuji.