Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 055 kJ / 969 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,48 g |
Tuky | 12,78 g |
Vláknina | 12,90 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 2,01 g |
Sůl | 5,51 g |
Sacharidy | 177,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staročeské knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0VOL
Moje poznámka
Staročeské knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0VOL
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 19 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 21 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cottage vejce
HelenkaP před 14 minutami
Vepřové kolínko z papiňáku dopékané v troubě
Slavista62 před 4 hodinami
Kuře na paprice
Aztec před 8 hodinami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 11 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 11 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 11 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 12 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 12 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 12 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 13 hodinami
Tématické fráze:
staroceske recepty,
knedlíky ze sodovky,
knedlíky se sodovkou,
staročeský houskový knedlík,
proč praská kynutý knedlík,
proč se srazí knedlík,
knedlík ze sodovky,
proč praská knedlík,
proč se srazí knedlíky,
houskový knedlík se sodovkou,
staročeské houskové knedlíky,
starocesky bramborovy knedlik,
proč se srazí houskové knedlíky,
houskové knedlíky se sodovkou,
houskove knedliky ze sodovky,
houskový knedlík ze sodovky,
proč praská houskový knedlík,
proč se srazí houskový knedlík,
knedníky ze sodovky,
knedliky sodovka
Suroviny:
mouka hrubá,
voda,
žloutek,
prášek do pečiva,
rohlík,
sůl
Komentáře (8)