Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 124 kJ / 3 376 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 146,58 g |
| Tuky | 297,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 460 mg |
| Sodík | 603 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 17,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bůček si omyjeme a nakrájíme na menší kousky.
Krok 2: Nakrájíme si cibuli na drobno, dáme na pekáček zesklovatět, přidáme nakrouhané hlávkové zelí, posolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením, podlijeme troškou vody a cca 10 minut dusíme.
Krok 3: Na mírně podušené zelí dáme bůček, osolíme, okořeníme, podlijeme černým pivem a pečeme v předem vyhřáté troubě do zlatova.
Zveřejněno 21. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový bůček pečený v hlávkovém pivním zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NOKN
Moje poznámka
Vepřový bůček pečený v hlávkovém pivním zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NOKN
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 8 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 8 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 9 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 9 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravý makový koláč
Janicee před 3 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 5 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 5 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 6 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 7 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 7 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 8 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 9 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 10 hodinami
Tématické fráze:
pečený bůček,
pečený vepřový bůček,
pečený bůček v celku,
bůček na zelí,
pečené hlávkové zelí,
veprovy bucek,
pečený bůček na černém pivu,
peceny bucek se zelim,
doba pečení bůčku,
peceny bucek na zeli,
bůček pečený na zelí,
bůček bez kosti,
bucek peceny,
pečený bůček s kostí,
pečený vepřový prejt,
pečený bůček bez kosti,
bůček v zelí,
vepřový bůček bez kosti recepty,
bucek se zelim,
bůček doba pečení
Suroviny:
bůček bez kosti,
cibule,
olej,
zelí hlávkové,
sůl,
pepř,
koření grilovací,
pivo černé,
voda
Komentáře (11)
U nás by uspělo s bramborovým knedlíčkem, my houskové neradi