Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 446 kJ / 1 063 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,87 g |
Tuky | 8,73 g |
Vláknina | 157,21 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 367 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 144,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboračka 1.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2gK
Moje poznámka
Bramboračka 1.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2gK
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 6 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 6 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 7 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 10 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 10 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 4 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 6 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 6 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 7 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 7 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 8 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 8 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 8 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 8 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 8 hodinami
Tématické fráze:
bramboracka,
babiččina bramboračka bez jíšky recept,
bramboračka s uzeným,
bramboračka recept,
recept na bramboračku,
výborná bramboračka,
tradiční bramboračka,
bramboračka s uzenym masem,
recept bramboračka,
lehka bramboracka,
bramboračka bez mouky,
jíška do bramboračky,
bramboračka s vločkami,
bramboračka s párkem,
bramboračky,
bramboračka bez majoránky,
videorecepty bramboračka,
tradiční recepty bramboračka,
bramboračka s porkem,
bramboračka česnekova
Suroviny:
brambory,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
houby sušené,
majoránka,
sůl,
pepř,
česnek,
mouka hladká
Komentáře (5)