Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 704 kJ / 4 710 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,72 g |
Tuky | 53,24 g |
Vláknina | 37,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 539 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 936,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozpuštěnou Heru promícháme do hladka s cukrem, teplou vodou,kakaem a 1 hrnek této směsi dáme stranou.
Krok 2: Do zbylé směsi přidáme mouku s práškem do pečiva, vejce a řádně promícháme, až se nám dělají bubliny. Plech si vymažeme a vysypeme kokosovou moučkou, nalijeme směs s moukou a pečeme tak 25 minut na střední teplotu.
Krok 3: Do upečeného, horkého Salamandru hned vtíráme peroutkou směs, kterou jsme si dali stranou v hrnku a necháme vychladnout.
Krok 4: Uděláme si pařížskou šlehačku tak, že šlehačku svaříme s cukrem a kakaem, necháme hodně vychladit a dáme na 24 hodin do lednice, druhý den ušleháme a ozdobíme Salamandr. Nahoru ještě můžeme nastrouhat čokoládu a tím je to dokonalé.
Zveřejněno 1. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salamandr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Krnn
Moje poznámka
Salamandr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Krnn
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 10 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 10 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 11 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 14 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 14 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 32 minutami
Kynutý knedlík
RadkaaK před 40 minutami
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Anche před 1 hodinou
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 2 hodinami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 3 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 3 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 8 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 10 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 10 hodinami
Tématické fráze:
buchta salamandr,
směs na salamandr,
salamandr buchta,
zapečený salamandr,
salamandr řezy,
salamandr-recept,
salamandr moučník,
salamadr recept,
kolač salamandr,
moučník salamandr,
salamandr pečivo,
recept na rozpustenou heru,
domaci salamandr,
salamadr jidlo,
pecivo salamandr,
veprovy salamandr,
salamndr,
řízek salamandr,
směs salamandr,
salamandr vaření
Suroviny:
cukr písek,
mouka polohrubá,
voda,
tuk hera,
prášek do pečiva,
kakao,
vejce,
smetana ke šlehání,
cukr,
kakao,
čokoláda
Komentáře (16)