Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 732 kJ / 892 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,60 g |
Tuky | 74,77 g |
Vláknina | 8,90 g |
Cholesterol | 202 mg |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,79 g |
Sacharidy | 22,88 g |
Postup přípravy
Je možné namísto králíka použít jakékoliv drůbeží maso.
Zveřejněno 21. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík podle uzenáře – podle knihy Králík na 250 způsobů od Pavla Biška
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y78K
Moje poznámka
Králík podle uzenáře – podle knihy Králík na 250 způsobů od Pavla Biška
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y78K
Nejnovější recepty
Hrušková marmeláda
Přidáno před 5 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílkový chlebíček
rybarka007 před 1 hodinou
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 1 hodinou
Rajská omáčka
Jirka6363 před 1 hodinou
Drobenka na koláč
david.kroupa před 3 hodinami
Broskvové čatní
RadkaR před 4 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
demska26 před 4 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Zdena.t před 6 hodinami
Falešný španělský ptáček
Kattyy před 6 hodinami
Tématické fráze:
domácí šunka z králíka,
králík na 250 způsobů,
kuchařka králík na 250 způsobů,
domaci uzenař,
kaldoun z kralika,
parky z kralika,
králík na 100 způsobů,
šunka z králíka recepty,
sunka z kralika,
jak spařit králíka,
uzeni kralika,
priprava uzeni kralika,
šunka z králíka recept,
kralici kucharka,
králík v šouletu,
soulet z kralika,
příprava králíka na uzení,
králík na sto způsobu,
králík šunka,
jak podusit kralika
Suroviny:
králík,
šunka,
žampióny,
párky,
cibule,
tuk,
máslo,
smetana ke šlehání,
bujón,
šťáva citronová,
sůl,
pepř,
petrželka zelená,
mouka hladká
Komentáře (13)