Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 30 725 kJ / 7 344 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,59 g |
Tuky | 500,27 g |
Vláknina | 36,15 g |
Cholesterol | 973 mg |
Sodík | 151 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 586,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavé ořechové trojúhelníčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/795A
Moje poznámka
Křupavé ořechové trojúhelníčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/795A
Nejnovější recepty
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno před 11 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 12 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 14 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 15 hodinami
Sekaná s mrkví a polentou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panna cotta - italský dezert
LouLou před 31 minutami
Brokolicová polévka s parmazánem
MirkaP před 3 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Moanka před 4 hodinami
Těsto na pizzu
tinakajfoszova před 4 hodinami
Jablkovo-ořechová bábovka
HankaR. před 5 hodinami
Lečo
Lenka Sedlackova před 5 hodinami
Plněné pečené batáty
evahy před 6 hodinami
Tématické fráze:
křupavé ořechové cukroví,
ořechové medové trojhránky,
ořechové mlsani,
ořechové plátky,
křupavé cukroví,
cukrovi trojuhelnicky,
orechove trojuhelnicky cukrovi,
oříškové trojúhelníčky,
trojuhelníčky s marmeládou,
křupavé ořechové cukroví plněné čokol,
pšeničné klíčky moučníky,
cukrovi bez psenice,
orechove trouhelnicky nepecene,
pšeničné klíčky,recepty,
pšeničné klíčky recepty,
trojuhelnicky,
vánoční trojuhelníčky,
hts,
babiččiny dorty, diana,
krupave ořechové cukroví recepty
Suroviny:
krupička,
mouka polohrubá,
máslo,
cukr,
vejce,
prášek do pečiva,
marmeláda meruňková,
máslo,
cukr,
šťáva citronová,
šťáva pomerančová,
ořechy,
voda,
čokoláda
Komentáře (16)
Těsto je jako křehké těsto, místo krupičky by šla i hrubá mouka, ale chuťově by nebyl ani rozdíl vidět. Recept je jednoduchý - viz fotky a křehkost tam dělá ta vrstva ořechů s máslem a cukrem, která s marmeládou (tou nešetři) chuťově stejně "přebije" celé těsto.
Kdyby se Ti zdálo, že se povrch chce připalovat - raději ho ke konci pečení přikryj pečícím papírem nebo alobalem - píši proto, že každá trouba je jiná.
Jen nevím kdy to zvládnu všechno vyzkoušet co už jsem si uložila do oblíbených