Slezské kysané zelí
Zelí, jako příloha, má mnoho různých způsobů přípravy a chutí. V tomto receptu se můžete inspirovat a připravit podle něj zelí podušené s kmínem. Smícháme jej s osmaženým bůčkem a zahustíme bramborou. Tak už jen knedlík a maso.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 975 kJ / 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,06 g |
Tuky | 23,50 g |
Vláknina | 18,52 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 4,65 g |
Sůl | 11,50 g |
Sacharidy | 36,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slezské kysané zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5gAq
Moje poznámka
Slezské kysané zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5gAq
Nejnovější recepty
Kakaová cuketová buchta jako mini zákusek
Přidáno před 7 hodinami
Salát z jablíček a červené řepy
Přidáno před 8 hodinami
Kynuté knedlíky s borůvkami jako od babičky
Přidáno před 8 hodinami
Květákové placičky se špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené žemle s cuketovou smaženicí
Přidáno před 8 hodinami
Plněné řepné listy
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený sýrový květák
m.vanouskova@seznam.cz před 3 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
alcerm před 5 hodinami
Jablková nutela
Kate86 před 8 hodinami
Paštika z kuřecích jater
brtna před 9 hodinami
Vepřové nudličky s omáčkou
renulka před 9 hodinami
Jednoduché nekynuté podmáslové vdolky
MiskaM před 9 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
LucieBicanova před 9 hodinami
Jednoduchý kynutý švestkový koláč
Witoraz před 11 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kattyy před 11 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
mysha před 12 hodinami
Tématické fráze:
jak uvařit dobré kysané zelí,
jak upravit kysané zelí,
jak upravit kysané zelí,
kysané zelí,
pokrmy z kysaného zelí,
pokrmy z kysaného zelí recepty,
slezské kyselé zelí,
kysané zelí recepty,
teplé kysané zelí,
slezke zeli,
jak upravit kysané zelí recepty,
recept na kysané zelí bez mouky,
pokrmy ze zelí,
pokrmy se zelím,
jak spravne uvařit zeli,
jsk upravit kysaní zelí,
jak správně uvařit kysané zelí,
kysané zelí teplé,
prave moravske zeli,
nálev na kysané zelí
Suroviny:
zelí kysané,
bůček uzený,
kmín celý,
cibule,
mouka hladká,
brambory,
sůl,
ocet,
sádlo
Komentáře (14)
no toto:omg: v tuhle hodinu:omg: prosila bych do polévkové mísy, k tomu půl řádku vařených brambor, lžíci...mám taky vzdáleně kořeny v tom kraji...já z té představy neusnu...mňam...