Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Carpaccio z červené řepy podle Vency

Carpaccio jsou původně tenké plátky marinovaného hovězího masa. Vegetariáni jistě ocení tuto verzi z červené řepy. Naložená v marinádě stráví několik dní, takže ji připravte v dostatečném předstihu. Úžasně chutná s kozím sýrem a piniovými oříšky.

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

KACENKA.01

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 10 min bez doby marinování

30 min (20 min příprava + 10 min tepelná úprava, bez doby marinování)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 248 kJ /
1 254 kcal
Bílkoviny0,49 g
Tuky95,00 g
Vláknina0,12 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy99,28 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Červenou řepu oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Krok 2: Svaříme ocet, cukr a sůl. Po zpěnění přidáme pomerančový džus, med, sójovou omáčku a olivový olej. Rozšleháme a přidáme tymián. Krok 3: Zázvor nastrouháme na struhadle, vymačkáme z něj šťávu a přidáme do marinády. Opepříme. Krok 4: Do marinády naložíme plátky červené řepy a marinujeme 2-4 dny. Čím déle, tím lépe. Krok 5: Podáváme s kozím sýrem, posypané nasucho opraženými piniovými oříšky.

TIP: Recept na chřestové carpaccio

Zveřejněno 16. 9. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Carpaccio z červené řepy podle Vency

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4DZ7

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Carpaccio z červené řepy podle Vency

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4DZ7

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
pečená červená řepa podle polreicha, polévka z červené řepy podle haliny, pokrmy z červené řepy, cervena repa recept, dzus z cervene repy, grilovaný kozí sýr recepty podle polreicha, halina recepty velikonoční nádivka, pokrm z řepy, velikonoční nádivka podle haliny, carpaccio z pečené červené řepy, naložena řepa, naložená červená řepa s kozím sýrem, carpaccio z červené řepy, červena řepa s rukolou a piniovými oříšky, naložená řepa na carpaccio, carpaccio z červené řepy s mozarellou, dzus s červenou řepou, džus s červené řepy, repa v pomerancovem dzusu, červená řepa džus

Suroviny:
řepa červená, ocet vinný, cukr hnědý, džus pomerančový, med, omáčka sojová, olej olivový, tymián, zázvor, sůl, pepř mletý, sýr kozí, ořechy piniové

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu