Carpaccio z červené řepy podle Vency

KACENKA.01 Kuchařka: KACENKA.01

Bezmasá jídla 1 názor

Suroviny

4 červené řepy
2 lžíce vinného octa
2 lžíce tmavého cukru
sůl
pepř
4 lžíce pomerančového džusu
2 lžíce medu
lžíce sojové omáčky
100 ml olivového oleje
několik snítek tymiánu
3 cm zázvoru
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Červenou řepu oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.

  2. Svaříme ocet, cukr a sůl, po zpěnění přidáme pomerančový džus, med a sojovku, olivový olej - rozšleháme, přidáme tymián.

  3. Zázvor nastrouháme na struhadle a vymačkáme z něj šťávu - přidáme do marinády. Opepříme.

  4. Do marinády naložíme plátky červené řepy - marinujeme 2-4 dny, čím déle tím lépe.

  5. Podáváme s kozím sýrem posypané nasucho opraženými piniovými oříšky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 44 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Carpaccio z červené řepy podle Vency

  • hosta hosta

    Podle Vency dobrý:-)):yes: - Místo piniových semínek jsem dala slunečnicová

    Odpovědět

Tématické fráze: pečená červená řepa podle polreicha polévka z červené řepy podle haliny pokrmy z červené řepy cervena repa recept dzus z cervene repy grilovaný kozí sýr recepty podle polreicha halina recepty velikonoční nádivka pokrm z řepy velikonoční nádivka podle haliny carpaccio z pečené červené řepy naložena řepa naložená červená řepa s kozím sýrem carpaccio z červené řepy červena řepa s rukolou a piniovými oříšky naložená řepa na carpaccio carpaccio z červené řepy s mozarellou dzus s červenou řepou džus s červené řepy repa v pomerancovem dzusu červená řepa džus