Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koleno alá synátor

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

rebeka rebeka

Snadný

Suroviny

Porce: 6-8

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 902 kJ /
2 606 kcal
Bílkoviny100,50 g
Tuky153,30 g
Vláknina120,00 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 455 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy180,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vykostěné koleno, bůček nebo žebra nakrájíme na větší kousky, cibuli nahrubo, česnek na plátky, dáme do větší mísy, přidáme olej, koření. Všechno řádně zpracujeme a dáme do ledničky přes noc odpočinout (i dva dny neškodí). Krok 2: Přendáme na velký plech, pěkně a s láskou rozprostřeme, nahoru dáme alobal, pořádně utěsníme kolem plechu, šoupneme do trouby na cca 160°C. Krok 3: Po 1/2 hodině vytáhneme, podlijeme vodou či vývarem a dáme zpět do trouby, tento postup opakujeme do změknutí masíčka cca 2 hodiny. Krok 4: Na posledních 30 minut sundáme alobal, ať to má barvičku a kůrčičku. Jako příloha jsou vhodné vařené nebo opékané brambory, ale klidně i chlebík. Samosebou zelenina jakákoliv či salát.

Zveřejněno 3. 5. 2010

Poznámka autorky rebeka

Je to moc dobré, takhle koleno připravuje můj syn...té cibule má být správně tolik, kolik masa - tedy hmotnostně.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Koleno alá synátor

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mqrA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Koleno alá synátor

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mqrA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (19)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Petr: fakt, máš pravdu asi, ale já tu nemám na klávesnici to ono.. nad A:-D

à la

jomaz: Výborný, nemá to chybu.

:-)):yes:Výborý, nemá slov.

senky::-D:-D šenky..je to fakt dobrota:-p:yes: a na dietu se ...víš co,viď;-):-?:-D:-D:-D

Rebi ,nakouklo na mě z náhodných koleno Tvého syna:-D:-D a nemůžu,než pochválit.:yes::yes:To musí být žrádlo:-8,musím držet dietu,ale copak to jde?;-)

Rebi,to musí být žrádýlko.:-p:-p:-p:-p

no kua, to je ale žrádlo:-O...éé pardon, to emoce a moji chuťový pohárci:-p tak tohle ozkóšim fakt brzoo:yes::yes:

Kolena jsou moje oblíbená a toto, Nadi, dle Tvého ogárka určitě udělám.:-p:yes: Nevím, jak jsem ho mohla přehlédnout :-O Tož posílám honem bod, bo mi přijde velmi vhod ;-):yes::-K +7

aranosi,díky za pochvalu:-8:-K

vyzkoušela jsem :-p super:yes: bodík

zdravíčko! v rámci akce koleno, už se nemužu dočkat, až si zase nějaké se Zuzankou upečeme!!! ;-)mejte se

No,Jani a k tomuto by šlo i zelíčko a knedlík od "Lejdy";-)za boda ď:-K

Jééé, já mám zase hlad!!:-)):yes::yes:

No práávě..že jo:-Kto je taková dobrota...ale co,jednou za čas můžem,ne:-?dík za boda;-)

JJ, to koření používám taky, je dobré. Jinak kolena by se u nás z dietních důvodů neměly papat,je to kalorická bomba, ale když jsou tak dobré ....:-8:-p:yes:

Tématické fráze:
vepřové koleno zadní, jak vykostit koleno, vykoštěné koleno, al kolena, koleno ala bazant, vepřové koleno ala bažant, koleno a la bazant, vepřové koleno přední nebo zadní, zadní koleno recept, vepřové zadní ci předni na koleno, zadní vepřové koleno, vykostěné koleno na gril, recepty z vykoštěného kolena, vepřové koleno a la bažant, přední koleno, jak koleno na gril predni nebo zadni, vařene koleno přední, vepř koleno alá bažanta, koleno jako ala bažant, vitana pecene koleno recept

Suroviny:
koleno vepřové, bůček, slanina, cibule, česnek, koření steak chilli & šípek, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu