Kapr po židovsku
Kapr po židovsku patří k těm pokrmům, které jsou snadné na přípravu. Receptů na něj existuje spousta. Restovaného kapra dusíme na víně spolu se žampiony a křenem. Omáčku zjemníme smetanou a podáváme nejlépe s bramborovou kaší.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Kapr po židovsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0Y
Moje poznámka
					
				
Kapr po židovsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0Y
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 12 minutami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 6 minutami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 7 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
						Tématické fráze:
						
							kapr recept, 
						
						
							recepty na jídlo z kapra, 
						
						
							všechny recepty na kapra, 
						
						
							kapr recepty, 
						
						
							jídla z kapra, 
						
						
							řízek z kapra, 
						
						
							výborný kapr, 
						
						
							file po židovsku, 
						
						
							ryba po židovsku, 
						
						
							recept kapr, 
						
						
							rizky z kapra, 
						
						
							kostra kapra, 
						
						
							recepty z kapra, 
						
						
							rybí filé po židovsku, 
						
						
							kapr po židobsku, 
						
						
							kapr v kuchyni, 
						
						
							recepty na jidla z kapra, 
						
						
							výborný recept na kapra, 
						
						
							kapr požidovsku, 
						
						
							recept z kapra
						
					
						Suroviny:
						
							kapr, 
						
						
							smetana ke šlehání, 
						
						
							křen, 
						
						
							koření na ryby, 
						
						
							víno bílé, 
						
						
							žampióny, 
						
						
							cibule, 
						
						
							sůl, 
						
						
							petrželka zelená, 
						
						
							citron, 
						
						
							olej, 
						
						
							mouka hladká
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (18)
Vypadá to, že jídlo si zde může nazvat každý jak mu libo.
Zajímavé, či spíše překvapivé komentáře; ale vlastně ani moc překvapivé nejsou...
Kde kdo si myslí, že židovské jídlo musí být s česnekem
Podívejte se na jidiš a košer kuchyni než začnete plácat.