Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 677 kJ / 2 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,15 g |
Tuky | 37,90 g |
Vláknina | 39,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,52 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 494,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lehoučký pivní kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/79EG
Moje poznámka
Lehoučký pivní kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/79EG
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 25 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 28 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 30 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 9 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 9 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 13 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
kváskový chléb,
čím nahradit kvasnice,
pivní chléb,
domácí kváskový chléb,
pivní chleba,
kváskový chléb recept,
pečeme s etou,
chleba z pivních kvasnic,
jak nahradit kvasnice,
pivní chléb s kváskem,
jak nahradit kvasnice kváskem,
chleb z pivnich kvasnic,
kuchařka pečeme s etou,
pivní chleba z domácí pékárny,
pivní kvasnice,
čím nahradit chleba,
recepty kváskový chléb,
kvaskový chléb recepty,
pivni chleb recept,
recept na kváskový chléb
Suroviny:
kvas žitný,
pivo světlé,
voda,
mouka chlebová pšeničná,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká,
olej,
otruby,
sůl,
kmín celý,
kvasnice
Komentáře (11)
A zrovna tenhle chleba má úplně jinou konzistenci než většina ostatních, je opravdu jako peříčko. Isahu, vlhký je jen nepatrně po vyndání z pekárny a hutný ani trochu. A taky jsem výjimečně vynechala semínka, která moje dcera zbožňuje.
Přesto mě, holky, klidně vypískejte