Postup přípravy
Podáváme s bramborovou kaší, posypané kostičkama vejce natvrdo.
Zveřejněno 2. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kousíčky na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6LQ
Moje poznámka
Vepřové kousíčky na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6LQ
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 14 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 17 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 3 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 5 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 6 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 8 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 9 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 9 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 10 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 11 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 11 hodinami
Tématické fráze:
vepřové plátky na másle,
vepřová kýta na másle,
maso na masle,
vepřová plec na másle,
veprove kousky na masle,
vepřový plátek na másle,
veprova kyta na prirodno,
kousky z vepřové z vepřové kýty recept,
veprove kousky se šťávou,
veprove kousky na stave,
plecko na prirodno,
vepřove na másle-recepty,
hovezi na masle,
vepřové řízky na másle,
plátky z plecka,
recept vepřové kousky,
vepřová kýta na másle,
veprove kousky v troubě,
veprove nudlicky na masle,
vepřová kýta recepty na másle
Suroviny:
maso vepřové,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
solamyl,
sádlo,
máslo,
vejce
Komentáře (7)
Ale už sem zjistil, co to na obrázku je
Musela bys ho vyzkoušet - hotové jídlo je v sametové šťávě, velice jemné chuti. Solamyl, kmín a vejce natvrdo dělají tuto baštu nezaměnitelnou. Vyzkoušej a uvidíš