Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cizrna se špenátem

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lucasinka Lucasinka

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 510 kJ /
2 512 kcal
Bílkoviny160,00 g
Tuky48,00 g
Vláknina272,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,16 g
Sacharidy224,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cizrnu slijeme, nechame okapat a nasypeme na rozpalenou panev, kde jsme rozpustili trochu masla. Prohrejeme, pridame omyty, osuseny a natrhany spenat, koreni(jakekoliv oblibene), osolime, zalijeme smetanou a lehce provarime. Krok 2: Pri redukci smetany na cca ctvrtinu pridame nasucho oprazene orisky kesu a na kousky natrhanou mozzarellu (výborná je i uzena). Krok 3: Syr nechame roztavit a podavame.

TIP: Na co se používá cizrna?

Zveřejněno 14. 3. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cizrna se špenátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qQLR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cizrna se špenátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qQLR

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Tenebres, jsem rada, ze ti chutnalo ;-):yes:

Tak jsem si konečně koupila cizrnu a lituju že jsem to neudělala už dávno :) Musím říct, že je úžasna. Pro její "premiéru" jsem si nakonec zvolila tento recept a myslím, že jsem nemohla udělat líp. Tohle si rozhodně zaslouží bodík a vřele doporučuji vyzkoušet! Výborné :-8 +3:yes:

Cizrna se spenatem je uzasna kombinace.. a s tou mozzarelou to musi byt fantazie :-)

K cizrne jsem opekla jeste syr Halloumi, ale jidlo je natolik syte, ze ani byt nemusi. Kesu orisky jsem musela vynechat, protoze pritel orechy v jakemkoliv jidle neji :-D

Tématické fráze:
cizrna recepty, cizrna, recept cizrna na smetaně, koláč z cizrny, cizrna na smetaně, recepty cizrna, špenát s cizrnou, jak uvařit cizrnu, cizrna recepty výborné, salát z cizrny a špenátu, recepty.cz cizrna, špenát recept, cizrna ani smetane, recepty z cizrny, cirzna se špenátem, cizrna s, cizrna a španát, recepty.cz na cizrnu, recept briošky se špenátem, recept cizrna smetana špenát

Suroviny:
cizrna, špenát, smetana na vaření, sýr mozzarella, oříšky kešu, koření, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu