Výpečky z remosky
Vepřové výpečky se hodí nejen jako oběd, ale jsou rovněž vynikající na chléb s hořčicí jako rychlá večeře, nebo ze zbytku můžeme vykouzlit i výborné rizoto. Snadné na přípravu, skvělé na pochutnání.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 255 kJ / 778 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,13 g |
Tuky | 31,16 g |
Vláknina | 4,22 g |
Cholesterol | 214 mg |
Sodík | 266 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 15,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Umyté maso nakrájíme na kostky. Dáme do misky, osolíme, okmínujeme, přidáme prolisovaný česnek a zaprášíme moukou.
Krok 2: Promícháme a dáme péct do remosky na lžíci sádla (může být i do trouby).
Krok 3: Po zasmahnutí podlijeme vodou a necháme dusit. Vždy když se voda vydusí, znova podlijeme, dokud nebude maso krásně zlaté.
Krok 4: Příloha vařené brambory, dušené zelí. Výborné také s knedlíkem.
Zveřejněno 6. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výpečky z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8q4g
Moje poznámka
Výpečky z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8q4g
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 10 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
vepřové výpečky,
výpečky v remosce,
remoska recepty,
vareni a peceni v remosce recepty,
remoska recepty maso,
recepty z remosky,
vepřové výpečky recept,
recepty do remosky z vepřového masa,
vepřové výpečky v remosce,
vejpečky,
recepty na vaření v remosce,
vaření a pečení v remosce,
výpečky,
recepty do remosky,
pečené maso v remosce,
vaříme s remoskou,
výpečky recept,
pečení masa v remosce,
pečení v remosce,
vaření v remosce
Suroviny:
maso vepřové,
česnek,
mouka hladká,
sůl,
kmín celý,
sádlo
Komentáře (12)