Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 841 kJ / 201 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,20 g |
| Tuky | 1,78 g |
| Vláknina | 8,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 37 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 36,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilek Parmigiana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q9Dk
Moje poznámka
Lilek Parmigiana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q9Dk
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 9 hodinami
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 11 hodinami
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 13 hodinami
Nejlepší langoše
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Losos na másle
Kajkajak před 5 hodinami
Chutné vafle
Kolibinka před 5 hodinami
Rajská omáčka
prichystalr před 6 hodinami
Pečená krkovička
[email protected] před 7 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 8 hodinami
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 12 hodinami
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 12 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 13 hodinami
Buchta bez vajec
DenaS před 14 hodinami
Tématické fráze:
parmigiana,
lilek recepty,
parmigiana - italský zapečený lilek,
baklazan parmigiana,
recet na lilek,
recet lilek,
llilek mám ráda recepty,
recepty z lilku,
baklažán recepty,
parmegana,
recept na parmigiana,
parmigiana recept,
lilky ala parmagiano,
recept lilek,
baklažán recept,
parmiggiana italské jídlo,
panrmigiana,
parmegiana recept,
italska parmigiana,
lilek za syrova
Suroviny:
baklažán,
pyré rajčatové,
sýr mozzarella,
koření oregáno,
bazalka čerstvá,
nať petrželová,
olej,
mouka hladká,
sůl,
pepř
Komentáře (27)
zizala : Nebudem opravovať knihu, ani netvrdím, že knihy sú bezchybné. Mimochodom, písalo sa v diskusii na fóre, že sa o názvoch receptov nemá diskutovať. Alebo sa mýlim ?!? A možno pomôže casinov link...
(A i na Labu je v závěru, v základních surovinách vypsán parmezán.)
No, prý se to podle parmazánu nejmenuje...
http://www.labuznik.cz/recept/parmigiana-di-melanz...