Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 788 kJ / 188 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,38 g |
| Tuky | 0,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Halászlé podle Kajmana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0Rl
Moje poznámka
Halászlé podle Kajmana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0Rl
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 9 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 9 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 10 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 10 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 3 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 4 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 5 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 7 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 7 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 8 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 8 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 8 hodinami
Tématické fráze:
halászlé,
halasle,
halászlé z filé,
madarské halasle,
pravé halasle,
pravé madarské halásle,
halaszle recept,
prave halaszle,
halászlé po česku,
halászlé s lečem,
halasle příprava,
maďarská rybí polévka halászle,
recepty madarské halászlé,
polévka halaslé,
maďarská kuchyně haláslé recept,
pravá hálaszle,
halazle od a,
halasle polévka,
časopis kajman recepty,
kotlík na halászle
Suroviny:
cibule,
rajče,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
paprika sušená sladká,
koření na ryby,
slanina,
víno bílé,
kapr
Komentáře (7)
Dělal jsem jej doma , nikoli v kotlíku u vody .
Ber to ,prosím ,jen jako název pro rozlišení od jiných receptů na halászlé .
Za bodíky děkuji , halászlé je opravdu dobré .Děláme jej doma často .