Postup přípravy
Krok 1: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, z jedné strany restujeme a než otočíme na druhou stranu, tak každou kotletu zvlášť posypeme 1 lžičkou smíchané pálivé a sladké papriky.
Krok 2: Otočíme, restujeme druhou stranu, po dvou až třech minutách zalijeme šálkem vody, přiklopíme a necháme vydusit. Je-li maso měkké, voda vydušená, zbyde-li jen olej se sosem, tak je hotovo.
Krok 3: V půli času, asi po 15 minutách, můžeme obrátit. Příloha : opečené brambory, hranolky, americké brambory, můžeme vylepšit tatarkou, event.oblohou zeleninovou.
Zveřejněno 24. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čertovské kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0lW
Moje poznámka
Čertovské kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0lW
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 2 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 3 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 3 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 1 hodinou
Borůvkový máslový koláč
martiline před 2 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 2 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 3 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 5 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 5 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 7 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 8 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 8 hodinami
Tématické fráze:
kotlety na přírodní způsob,
certovske brambory,
kotleta s hranolkami,
kotlety s hranolkama,
čertovský makový dort,
kotlety se sosem,
kotleta s hranolkama,
čertovská omáčka recept,
čertovské maso,
kotlety,
kotleta recept,
vepřové kotlety se sosem,
kotleta se sosem,
kotleta s hranolky,
kotlety recept,
veprova kotleta se sosem,
kotlety s hranolkami,
čertovská omačka,
kotleta,
pálivé kotlety
Suroviny:
kotleta vepřová,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
voda,
rajče,
salát ledový,
paprika,
tatarská omáčka
Komentáře (9)
Jen jsem množství vody rozdělila, podlévala jsem průběžně a dělala kratší dobu, řekla bych tak 20 minut celkem - a maso bylo báječné.
Posílám ti nějaké obrázky a bodík, samozřejmě.