Postup přípravy
Krok 1: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, z jedné strany restujeme a než otočíme na druhou stranu, tak každou kotletu zvlášť posypeme 1 lžičkou smíchané pálivé a sladké papriky.
Krok 2: Otočíme, restujeme druhou stranu, po dvou až třech minutách zalijeme šálkem vody, přiklopíme a necháme vydusit. Je-li maso měkké, voda vydušená, zbyde-li jen olej se sosem, tak je hotovo.
Krok 3: V půli času, asi po 15 minutách, můžeme obrátit. Příloha : opečené brambory, hranolky, americké brambory, můžeme vylepšit tatarkou, event.oblohou zeleninovou.
Zveřejněno 24. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čertovské kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0lW
Moje poznámka
Čertovské kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0lW
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 9 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 1 hodinou
Krenex
dragomirac před 3 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 3 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 3 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 4 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 4 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 5 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 5 hodinami
Tématické fráze:
kotlety na přírodní způsob,
certovske brambory,
kotleta s hranolkami,
kotlety s hranolkama,
čertovský makový dort,
kotlety se sosem,
kotleta s hranolkama,
čertovská omáčka recept,
čertovské maso,
kotlety,
kotleta recept,
vepřové kotlety se sosem,
kotleta se sosem,
kotleta s hranolky,
kotlety recept,
veprova kotleta se sosem,
kotlety s hranolkami,
čertovská omačka,
kotleta,
pálivé kotlety
Suroviny:
kotleta vepřová,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
voda,
rajče,
salát ledový,
paprika,
tatarská omáčka
Komentáře (9)
Jen jsem množství vody rozdělila, podlévala jsem průběžně a dělala kratší dobu, řekla bych tak 20 minut celkem - a maso bylo báječné.
Posílám ti nějaké obrázky a bodík, samozřejmě.