Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 905 kJ / 7 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 189,07 g |
Tuky | 323,52 g |
Vláknina | 87,60 g |
Cholesterol | 1,33 g |
Sodík | 718 mg |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 826,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dia jogurtové řezy s rebarborou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3y2A
Moje poznámka
Dia jogurtové řezy s rebarborou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3y2A
Nejnovější recepty
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 1 hodinou
Nejlepší povidla
Přidáno před 7 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 10 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 20 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 20 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
monona před 6 minutami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 25 minutami
Těsto na pizzu
Irenag před 35 minutami
Hráškový krém z konzervy
Atairka před 1 hodinou
Housky nebo rohlíky
Ilunka před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Pajuse před 2 hodinami
Asijský salát s rýžovými nudlemi
TondaJ před 2 hodinami
Zdravé banánové palačinky ze dvou ingrediencí
Miloslavasejkorova před 2 hodinami
Chutné vafle
olivkao2015 před 3 hodinami
Masové koule na žampionech
Ellinnka1 před 3 hodinami
Tématické fráze:
rebarbora recepty,
dia recepty na koláč rebarborový,
řezy s rebarborou,
rebarbora dia,
dia rebarbora,
rebarbora dia recepty,
boruvkový koláč dia,
recepty z rebarbory,
rebarbora recept,
diařezy,
rebarborový koláč z jogurtového těsta,
rebarborový dia koláč,
dia jogurtový koláč,
dia kolač s rebarborou,
jogurtové řezy,
dia koláč z rebarbory,
dia recepty,
dia rebarborový koláč,
rebarbora recepty dia,
reborbora dia recept
Suroviny:
jogurt bílý,
jogurt,
mouka špaldová hrubá,
mouka hrubá,
vejce,
olej,
sirup javorový,
prášek do pečiva,
mléko,
rebarbora,
mouka hrubá,
fruktóza,
máslo
Komentáře (4)