

Dip z červené řepy II
Suroviny
- 250 g vařené červené řepy
- 2 stroužky česneku
- 1 malá šalotka
- 2 cm zázvoru
- 195 g zakysaná smetana
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
Řepu, česnek, šalotku a zázvor rozmixujeme. Vmícháme smetanu, podle chuti sůl a pepř.
Poznámka od kuchařky
Inspirovala jsem se magazínem Albert. Dip je vynikající k pečené rybě.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Dip z červené řepy II
-
Jéééje, to mi někdo kápl do noty
, minulý týden jsem zavařovala řepu se zelíčkem, ale dipy miluju, s kysanou smetanou obzvlášť...
Díky moc, už se těšííííím a bodík je tam
-
To určitě vyzkouším, moc se líbí tento dip
-
-
Červená řepa je výborná. Kombinaci se zázvorem neznám, určitě vyzkouším a dík za recept - člověk se pořád učí!
-
Jiste dobre..cervena repa je vyborna..
-
Dobrota zaručene.
-
Červená řepa - vždycky!!! Také kombinuji se zakysankou (vlastně ji můžu jakkoli
), takže posílám bodíka a doufám, že tuhle dobrůtku objeví co nejvíce lidí
-
Andrejko,je to dobrota,která mě překvapila
-
To může být dobrota