Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 461 kJ / 2 261 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 184,87 g |
| Tuky | 128,41 g |
| Vláknina | 10,89 g |
| Cholesterol | 849 mg |
| Sodík | 3,01 g |
| Sůl | 7,26 g |
| Sacharidy | 88,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Malínské plněné tolary s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/08G7
Moje poznámka
Malínské plněné tolary s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/08G7
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 1 hodinou
Staročeský kuba
Přidáno před 4 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 5 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 10 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vídeňské brambory
poirotka před 32 minutami
Nepečené Lotus kuličky
Mich4el před 1 hodinou
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 3 hodinami
Kokosovo-pomerančové crinkles sušenky
veronika_straka před 3 hodinami
Těsto na pizzu
Filomenka před 3 hodinami
Šunkofleky
veronika_straka před 4 hodinami
Skořicové rohlíčky
Noumik před 4 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 5 hodinami
Bílkový chlebíček
Jajav před 6 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 7 hodinami
Tématické fráze:
bramborové tolary,
bramborové tolarky,
bramborové tolárky recept,
za malinským křenem 2014,
mail tolar.ch loc:cz,
mleté maso s křenem,
malinska smes,
za malínským křenem,
bramborové toláry recept,
knihovnicka receptu - to nejlepsi z piva,
malínský guláš recept,
malinska smes,
malinský šunkový závitek,
malinske pokrmy,
recept na bramborové tolárky,
tolary bramborove,
bramborový tolar,
plnene maso s krenem,
recept na křen,
křen v receptech
Suroviny:
maso vepřové mleté,
cibule,
veka,
vejce,
česnek,
slanina,
křen,
sůl,
pepř mletý,
pivo černé,
mouka hladká,
vejce,
hořčice dijonská,
strouhanka,
olej
Komentáře (10)