Suroviny
Porce: 1 osoba
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 317 kJ / 315 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,76 g |
Tuky | 15,92 g |
Vláknina | 1,40 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 439 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 21,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Americké tousty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q6AL
Moje poznámka
Americké tousty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q6AL
Nejnovější recepty
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 9 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Noumik před 2 minutami
Grilovaná krkovička
Merylas před 1 hodinou
Pomazánka z pečeného vepřového masa
RendaAda před 1 hodinou
Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
NellaGW před 2 hodinami
Kachní stehna na žampionech
Leren před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jannybar před 3 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
AndreaAbb před 3 hodinami
Pistáciový rychlý dort
Mart1neek před 3 hodinami
Jogurtový dort s rybízem
Mart1neek před 3 hodinami
Kakaové muffiny
Mart1neek před 3 hodinami
Tématické fráze:
tousty,
tousty na sladko,
americky toast,
tousty ve vajičku,
toust,
francouzský toust,
french toast recept,
toust na sladko,
tousty recepty,
americke toasty,
toasty na sladko,
americký toustový chléb,
francouzské tousty,
toast ve vajicku,
obalovane tousty,
toasty ve vajíčku,
americky predkrm,
achile gregor,
toust s vajíčkem,
obalovaný chleba ve vajíčku se šunkou a sýrem
Suroviny:
chléb toustový,
vejce,
smetana 12%,
sůl,
pepř,
koření kari,
paprika sušená sladká,
olej
Komentáře (18)
1. je to z amerického toustového chleba, který je nejen tak nazvaný, ale je jiný, než náš český (chutí i velikostí). Takže prostě podle názvu
2. v jedné rodině, která bydlela několik let v Kanadě se tomu jinak, než americké tousty neřekne a je jedno, jestli je to z chleba, toustu nebo rohlíku, či dokonce z pletýnky a dalšího jinýho pečiva. Nevím proč, je mi to srdečně jedno, asi se jim to tak líbí a pokud se to někomu nelíbí, tak ať si nebudu říkat co, ale nazve tento recept klidně české tousty. Vždyť je to naprosto jedno. Dávám sem recpety na inspiraci a ne proto, aby někdo kritizival můj název. A nevím proč mám pocit, že většinou neregistrrovaní kritizují nejvíc. Ale třeba se pletu, ale hádat se rozhodně odmítám. Já si půjčuji recepty jiných a nabízím ty svoje. Kdo chce, ať je zkusí, kdo ne, tak ať si dělá, co uzná za vhodný.