Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
9 foto Hodnocení 1× Makový závin je tradiční moučník našich babiček. Dochutíme ho tvarohem i ovocem
Video Hodnocení 1× Co se záhony po sklizni. Za dobrou péči se nám odmění bohatou úrodou v dalším roce
Video Hodnocení 19× Fazolové lusky na kyselo podle ČSN: Dejte této tradiční pochoutce šanci, oslní vás
4 foto Hodnocení 14× Nejlepší krém do medovníku: Karamelový, mléčný či smetanový. Který si vyberete?
8 foto Hodnocení 9× Asijská polévka výborně zahřeje v chladných dnech. Můžeme si ji připravit i sami
13 foto Hodnocení 4× Jaké je tajemství skvělých výpečků? Máme pro vás 3 tipy k dokonale upečenému masu
6 foto Hodnocení 5× Halloweenští duchové z bílkového sněhu jsou strašidelní, tak je za trest sníme
Video Hodnocení 2× Dýně z kynutého těsta: Snoubí se v nich kouzlo podzimních dnů s vůní čerstvého pečiva
Párky v rohlíku bez rohlíku: Odlehčená verze oblíbené klasiky ve sněhové kapse překvapí parádní chutí
Cikánská hovězí pečeně: Šťavnaté masíčko protažené slaninou skvěle doplní lahodná lehce nakyslá zeleninová omáčka