Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
KVÍZ: Umíte vyslovit názvy jídel, která se objevují v českých restauracích? Ověřte si své jazykové dovednosti
5 foto Hodnocení 1× Jak udělat masovou pomazánku? Víme, jak využít zbytky pečeného či vařeného masa
6 foto Hodnocení 2× Jak udělat sugo na pizzu? Nejlepší je z domácích rajčat, která právě dozrávají
4 foto Hodnocení 11× Jak pracovat s želatinovým ztužovačem? Brzy se pro nás stane nepostradatelným
7 foto Hodnocení 9× Jak udělat švestkovou omáčku? Chutná je z čerstvých či sušených švestek i povidel
20 foto Hodnocení 4× Jak obalit řízek bez vejce? Poradíme, čím je nahradit ve chvíli, kdy dojdou
9 foto Hodnocení 2× Jak grilovat kuřecí maso? Tipy a rady na šťavnaté masíčko, kterému málokdo odolá
5 foto Hodnocení 15× Chyby při pečení chleba v domácí pekárně: Pozor na usazení háků i konzistenci těsta
9 foto Hodnocení 2× Jak mít křupavé řízky? Známe několik triků na báječnou chuť, které nikdo neodolá
4 foto Hodnocení 5× Čokoládová poleva se smetanou: Jak ji udělat, aby byla jemná, pevná a krájecí?
10 foto Hodnocení 14× Jaké svačinky připravit pro děti? Poradíme zdravé a chutné varianty pro malé mlsouny
6 foto Hodnocení 1× Svačiny do školy musí děti nasytit, dodat jim energii a ještě k tomu dobře chutnat
8 foto Domácí tlačenka podle receptu šéfkuchaře Hynka Vávry chutná jako ta ze zabijačky. Rosolovitou konzistenci zajistí vepřové kůže
Pečení na neděli: Koláč s meruňkami a tvarohem posypaný drobenkou je jednoduchý, přitom je krásně vláčný a božsky chutná
10 kroků k dokonalé velikonoční nádivce. Pečivo je třeba opéct, maso osmahnout a hlavně nezapomeňte na tuk