Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík v estragonovo-hořčicové košilce

Hodnocení receptu je 5,0 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 140 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 120 min bez doby marinování masa

140 min (20 min příprava + 120 min tepelná úprava, bez doby marinování masa)

7. 2. 2010 22:05

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie3 876 kJ / 927 kcal
Bílkoviny8,92 g
Tuky54,08 g
Vláknina15,02 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 680 mg
Sůl1,62 g
Sacharidy49,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

18. 2. 2024 10:07

:-)<3:yes::yes: Recept i foto se mi moc líbí :-K

hafikov hafikov

8. 2. 2010 13:40

Děkuji za recept z králíka.Určitě vyzkouším.U nás králičí maso je v oblibě.:yes:

cardanka

8. 2. 2010 13:08

Tedy Mirco:-K, z králika vařím vše, řízky, rolády, omáčky, směs a toto bude další dobrota:-p:-K 14.bodík:yes:

Irrena Irrena

8. 2. 2010 12:10

Mirko báječný recept, asi se vydám za sousedkou aby mi prodala králíka:-p:-p.Posílám bodík.:yes:Dříve jsme pěstovali králíky, ale během roku nám je dvakrát ukradli, vždycky zloději vyčkali až dorostou a šup byli pryč, takže jsme to vzdali.:-S:-//

mirca75 mirca75

8. 2. 2010 10:41

Děkuji moc za milé komentáře:-8.Nechtělo se mi péct klasického králíka (česnek,cibule,kmín/bůček,uzené) a tak jsem vymyslela toto.Můžu říct,že jsme si na něm moc pochutnali a byla to "skoro" dietka;-).Králíky už tady bohužel nechováme,ale máme známého od kterého si je občas kupujeme;-)A Bibinko:-),zkus juknout do nějaké menší mraženky,rybárny kde mají mražené potraviny-tam mívají větší kousky než v hyper/super;-).A nebo jukni po sousedech,třeba někde u vás ještě někdo králíky chová;-).Pokud někdo vyzkoušíte budu moc ráda:-8.Určitě by to šlo i z kuřecího,ale bude tam chybět ta "králičina":-p.

pipre pipre

8. 2. 2010 10:34

Mirko, moc prima recept a krásná fotka!!:yes:12

michsamant michsamant

8. 2. 2010 10:33

Mirka, mnam :yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

8. 2. 2010 10:03

Škoda,že tu nebyl receptík před týdnem,dělala jsem králíka:-K,kupovaného Bibi, byl chlazený a měl 2a půl kg,takže byly opravdu velmi slušné porce.;-)Ale takhle upravený,to koupím za čas ještě jednoho a vyzkouším dávám bodík 10:yes:;-):-K

yanull yanull

8. 2. 2010 07:21

Tomuto králíčkovi bodíky sluší, tak posílám další.:yes::-p Bibi, Ty nezoufej, že si musíš nechat zajít chuť, varianta náhradní - stáhni kuře z kůže a do tohoto receptu se pusť.;-):-K Stačila by i kuřecí stehna, ale nevím, co na to řekne Mirečka. ;-)

Bibinka Bibinka

7. 2. 2010 23:44

Mirčo, krása nesmírná, ale jeden problém tu je-nemám možnost sehnat králíka(a tak ho máme rádi)a ty kupovaný, to jsou chudinky ubohý jako kostry. Tak ti alespoň dávám boda a králíka si necháme zajít:yes:

spagetka spagetka

7. 2. 2010 23:09

:-p:-p:yes::yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

7. 2. 2010 22:52

Miruš:yes::-p taky bych šla k tobě na stravu:-p;-):-))

ercicka ercicka

7. 2. 2010 22:50

mmmmmm, nejako mi vyhladlo, ten kralik vyzera fantasticky :-!:-!:-! asi pojdem rychlo spat :-D

Eliza Eliza

7. 2. 2010 22:39

Právě jsem dočetla a znovu jsem si potvrdila, že bych se chtěla stravovat v kuchyni naší Mirečky...:-p. Nikdy jsem králíka neměla moc v oblibě, teprve až mi nic jiného nezbylo a musela jsem z něj ve své první domácnosti vařit všechno... (na jiné maso jsem neměla peníze) Pak jsem na něj zanevřela a začala ho objevovat postupně a dokonaleji... Tenhle recept vypadá na velmi chutnou úpravu, takže se mi zbíhají sliny a musím uložit k vyzkoušení...:-p:-K

vybusna vybusna

7. 2. 2010 22:37

ale sme sa vsetky kralikove zlietli ;-)....vyzera mirca fantasticky...fakt +

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: králík v hořčicové omáčce králík chlazený báječný králík králičí stehna v hořčicové omáčce recepty na králíky co se zbylim varenym masem jak pect kralika aby nebyl suchy? chlazeny králík králík na hořčicové omáčce recepty na králíka recepty kralík na rychlo estragonova sucha marinada kralik na rychlo kralik na rychlo s ryži rychlá omáčka k masu z králíka má někdo super recept na rýžové víno pečený králík na estragonu co se zbylím masem z králíka králík šup-šup králík na hořčici aestragonu

Suroviny: králík, slanina, sůl, estragon, hořčice plnotučná, hořčice dijonská, máslo, víno bílé suché, cibule, cibule červená, mouka hladká

TopRecepty.cz

Králík v estragonovo-hořčicové košilce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gZRj