Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kotlety New York

Vepřová pečeně je šťavnatá a chutná, patří k oblíbeným a často používaným masům. Připravit ji můžeme vcelku nebo nakrájenou na plátky (kotlety), s kostí či bez. Tentokrát vyzkoušíme recept na pečeni, kterou předem naložíme v pikantní marinádě. Po naložení ji společně s cibulí dopečeme v troubě.

Hodnocení receptu je 5,0 (102×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 130 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 90 min

130 min (40 min příprava + 90 min tepelná úprava)

18. 2. 2010 21:04

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie6 806 kJ / 1 627 kcal
Bílkoviny233,29 g
Tuky61,09 g
Vláknina9,22 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 482 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy33,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme, s čím je libo. Když máte omáčku, jsou k tomu dobré i knedlíky. Bez omáčky s chlebem nebo se zelím a knedlíkem, ale i s bramborami.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pajaja

15. 11. 2010 13:42

Moooc hezký recept, opravdu. . . :yes: Jenom nerozumím tomu (a divím se, že se nad tím už přede mnou nikdo nepozastavil), proč se ta dobrota jmenuje KOTLETY NEW YORK, když je to VEPŘOVÁ PEČENĚ :-// Ale nic, u mně dobrý :-p +47

k.radulka k.radulka

29. 9. 2010 20:47

gejb: jooo i takový jsou, no holt je asi odkojenej nějakýma blafama :D bejt to muj manžel tak ho pošlu do p... a ještě mu jdeš smažit řízky nooo tak to seš teda dobrá :D :D

gejb

29. 9. 2010 20:33

;-(Manžel ochutnal a musela jsem jít dělat řízky,už nikdy!!!!!

KaminkovaNikola

20. 4. 2010 09:53

:-)neskutečně dobré,včera jsem pekla a manžel se olizuje ještě teď...přidala jsem smetanu a jako přílohu jsme měli brambor,opravdu doporučuji všem:-):-):yes::yes::yes:

vladi vladi

20. 4. 2010 09:03

:-p:-pRadulko-zrovna jsem přemýšlela co uvařit na sobotu -tak už je rozhodnuto-vyzkouším a věřím , že to bude chutnat, jak jsem se dočetla tady nemusí to být vyloženě kotleta takže tam šoupnu i krůtí stehno no a tu kotletu taky.Už se těším-ňam,ňam.Bodík už je tam:yes::yes::yes:

k.radulka k.radulka

20. 4. 2010 07:24

No to ti Jahudko taky musím napsat, já zas dělala ten tvůj nápad s bramborovou kaší jak hora! Malej Daneček z toho byl nadšenej a obídek jedl hoooodně pomalu aby mu hora nehapala prý :yes::-D

k.radulka k.radulka

20. 4. 2010 07:21

Jahudko děkuji za komentář, ty fotky koukám nikdo nepřidává, asi jste všichni spapkali dřív než se vyndal foťák :D Já jsem z Moravy! Kooosek za Brnem, Bílovice :D Jj máš pravdu nevěděla jsem kolik jsem dáváala přišlo mi že to byl takový menší kořen :D Ono každej má tu chuť jinak a je lepší ochutnávat a sem tam něco ubrat či přidat, bez smetany je to takový echt chlapský, se smetanou pro rodinu;-)

jahoda jahoda

19. 4. 2010 21:57

Ahoj Radko, dnes jsem vařila Tvou dobrotu pro pánskou část mé rodiny na zítřejší oběd, ale měla jsem obavy, aby to nezmizelo hned dnes:-)) Nějak jsem si s tím nehrála, dala jsem kotlety i krůtí maso a prokládala vrsty s cibulí a dala rozhodně trochu smetany na zjemnění(na mě to je dost pikantní, protože píšeš "jeden kořen zázvoru", ale to jsi neviděla, jaké prodávají na Moravě:-D"). Ale:-!, tak jak si ze mně utahují, když mě vidí fotit, tak dnes se stal zázrak, prý Ti mám rozhodně napsat, že je to výborný. :-D Tak to myslím hovoří za vše.;-) Máš za 1* a:yes:29 Jsi šikulka

svetlana47

28. 3. 2010 15:41

Supr receptík dnes jsem dělala pochutnala si celá rodinka :yes: dávám bodík :-)

Karin

14. 3. 2010 20:54

Bylo to opravdu super Radulko:-!Manželovi to moc chutnalo,dala jsem okoštovat sousedce,brala si recept,mám i na zítra bude to s knedlíkem,díky moc.

maris maris

13. 3. 2010 12:58

reny - je tu diskuze a jsou tam i odkazy - abys věděla jak vypadá :-) http://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=659

Reny2

13. 3. 2010 12:52

vypada to dobre,podle ohlasu to stoji za vyzkouseni...jen netusim co to je ten "pomaly hrnec"...jak to vypada :-?

Karin

12. 3. 2010 15:05

Radunko díky moc za odpověd,přeji pěkný den.

k.radulka k.radulka

12. 3. 2010 14:38

podlij cca 2dcl a tak po vaceti mintkch vždy koukni jak je vypečíno a kdyžtak dolej. Až budeš dělat omáčku tak si mužeš naředit ještě.

Karin

12. 3. 2010 14:20

Zítra marinuji v neděli peču,těším se jak překvapím rodinu,určitě to musí být boží,nevím jak moc podlít? Díky za dobrý tip,jsem ráda,že jsem tyto super stránky objevila.

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kotlety kotleta recept kotlety recepty kotleta recepty vepřové kotlety kotlety recept co uvarit z kotlety recepty z kotlety recepty kotlety vepřová pečeně recepty recept na kotlety recepty na kotlety kotleta s kostí recepty kotleta recept kotlety vepřová kotleta s kostí veprova pecene s kosti recept kotleta s kosti recept kotleta s kostí recepty recept kotleta

Suroviny: pečeně vepřová, koření grilovací, zázvor čerstvý, česnek, koření provensálské, protlak rajčatový, olej, cibule, smetana 12%, mouka hladká, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Kotlety New York

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lRQg