Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kinder Pingui

Lehký smetanový krém, proložený vrstvičkou čokolády mezi dvěma tenkými pláty kakaového těsta, navrch politý čokoládou. To je řez "Kinder Pingui", který si můžete snadno připravit doma. Dezert je sice časově náročnější, ale příprava není složitá a výsledek stojí za to.

Hodnocení receptu je 5,0 (40×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 80 min Doba tepelné úpravy: 10 min

90 min (80 min příprava + 10 min tepelná úprava)

9. 3. 2010 21:21

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie18 672 kJ / 4 463 kcal
Bílkoviny78,48 g
Tuky285,96 g
Vláknina29,40 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 1,03 g
Sůl2,90 g
Sacharidy379,11 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Vrchní plát těsta jsem otočila tak, aby hrbolatá strana byla vespod, rovná nahoře – kvůli nanášení čokoládové polevy.

Čokoládový krém, který se dává mezi smetanové, lze nahradit jakýmkoliv jiným, také například ze 125 g Omegy, 150 g čokolády a lžící prosátého kakaa.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vera

22. 11. 2013 15:00

dobry den tak dnes du vyskouset ten rer jsem sama zvedava jak to pujde

vera

22. 11. 2013 15:00

dobry den tak dnes du vyskouset ten rer jsem sama zvedava jak to pujde

TomAndy

17. 10. 2013 21:24

dokonale uplne bomba:-D jen ta cokolada nahore uz je mozna moc ale to je na chuti kazdeho :)

Týna

22. 9. 2013 22:09

Dnes jsem pekla, jako Kinder Pingui to moc nechutná, spíš je to něco na způsob Míša řezů. Příště dám určitě víc šlehačky, protože tu tam nemám skoro cítit a méně čokolády, vrchní vrstva má asi půl centimetru :D. Takže určitě ještě někdy zkusím, ale trochu si to vytuním :D

Radka

17. 7. 2013 15:42

Dobrý den, vyzkoušela jsem Váš receptík a je to naprostá špica, i moji kluci si libovali a ráda bych podotkla, že jsem použila předepsané množství na klasickém plechu (žádná menší varianta) a neměla jsem s tím sebemenší problém, takže bych doporučila se zamyslet na sebou milé kuchařky, jestli to třeba nebude ručičkama, než začnete hanit něčí recept ;-) a Vám Sáro děkuji, vkládám jej do našich blíbených pochoutek :-K

pomeranc

14. 6. 2013 18:36

Nejsem nějak dobrá kuchařka, ale musím říct, že pohodička. Dělala jsem přesně podle návodu, těsto jsem teda měla tenounké, ale tím lépe (více krému :-8 ) a opravdu jsme si pochutnali. Bodík!

Adéla

30. 3. 2013 08:05

ùžasný dorťík ochutnávala jsem od kamarádky ve škole a dneska jdu na něj jen asi posle komentářů udělám to těsto z větší dávky a určitě i víc té šlehačky tam dám ;-) :yes:

jarka skrobakova

4. 3. 2013 18:08

Gabulle: Máš ho nádherný, šikulka :yes::yes::-K

Gabulle Gabulle

3. 3. 2013 19:32

Opravdu nechápu ty, kterým se to nepovedlo, dělala jsem na klasickém plechu a že by ten piškot byl nějak extrémě tenký se mi teda nezdá ;) Jen jsem to dělala jako dort, tak jsem piškot rozpůlila abych ho měla vyšší a taky jsem tam přidala více medu a místo van.aroma jsem dala rum. Také tu čokoládu mezi krémem jsem udělala jinak (rozpuštěná čokoláda ve vodní lázni s kouskem másla a pak jsem do toho zamíchala mascarpone - sebrala jsem to z jiného receptu) a tím samým jsem to celé pomazala. A výsledek- BOMBA :-))

veru.boli

24. 2. 2013 13:31

Dnes jsem recept upekla přesně podle postupu i množství ingrediencí a výsledek je supeeeeer!!!! :-)

Veronika

2. 2. 2013 19:18

Dnes jsem byla u sestřenice a ta tento recept dělala. Bylo to vynikájící! rozhodně recept také vyzkouším :yes: :-)

Jitka

9. 11. 2012 20:01

No... tak s tím množstvím ingrediencí je to velký nesmysl.... to máte plíšek o velikost 15x20cm? Fakt díky... :-(

Jitka

9. 11. 2012 18:49

Vzhledem k několika velmi zklamaných kuchařkám si myslím, že byste měla uvést míry plechu. Náklady na dezert nestojí pakatel, pro některé matky... :-( A pokud se jen díky jedné neuvedené informaci nepovede, je to dost k naštvání, to se dá přece pochopit :-( Nevím... sama to jdu teď zkusit, páč fotky jsou velmi lákavé. Takže Vám buď vynadám nebo omluvím a pochválím ;-)

Ivana79 Ivana79

3. 10. 2012 16:26

Tak toto bolo fakt vynikajúce:-*:yes:Budem určite opakovať.Bodovanie som zaokrúhlila na 30:yes:a pridávam fotky:-)Chválila celá rodina,môžem všetkým len odporučiť:-K

Ajčman!

27. 7. 2012 19:29

Vy žletee! ;-(

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pinguin řezy řezy kinder pingui vynikající kindr řez pinguin řezy recept kinder pinguí řezy pingue řezy pingui řezy recept na řezy kinder pinguí trvanlivé výborné řezy kinder míša řezy s mascarpone řezy pingui kinder soutěž pinguí řezy recept pinquin řezy kindr mléčný řez kinder pinguí řezy recept kindr pingvi kinder kinder pinqui rezy kinder pingui recept

Suroviny: vejce, cukr krupice, voda, mouka hladká, kakao hořké, prášek do pečiva, šlehačka na šlehání, med, cukr vanilkový, smeta-fix, vanilkové aroma, čokoláda na vaření, tuk hera, voda, olej, čokoláda na vaření, tuk 100%

TopRecepty.cz

Kinder Pingui

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/99LP