Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 395 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,28 g |
Tuky | 13,79 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 283 mg |
Sodík | 517 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 29,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska v bramborové krustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/99A8
Moje poznámka
Treska v bramborové krustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/99A8
Nejnovější recepty
Rohlíky I
Přidáno před 2 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 2 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 2 hodinami
Nejlepší povidla
Přidáno před 8 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 1 minutou
Koláčky z tvarohu
Atairka před 9 minutami
Tvarohový koláč s ostružinami
A.dus před 56 minutami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
monona před 1 hodinou
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 1 hodinou
Těsto na pizzu
Irenag před 1 hodinou
Hráškový krém z konzervy
Atairka před 2 hodinami
Housky nebo rohlíky
Ilunka před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Pajuse před 3 hodinami
Asijský salát s rýžovými nudlemi
TondaJ před 3 hodinami
Tématické fráze:
krusta na ryby,
treska recepty,
ryba v bramborové krustě,
maso v bramborové krustě,
treska v bramborové kaši,
treska s bramborem,
treska recept,
treska s kaší,
ryba v bramborovo sýrové krustě,
ryby v bramborové krustě,
treska v bylinkové krustě,
jak se dela krusta,
treska z kasi,
filet v bramborovem těstě,
treska v sýrové krustě,
treska v kaši,
treska na bramborách,
treska na bramborech,
treska v bramborovém těstě,
treska s bramborami
Suroviny:
filet z tresky,
šťáva citronová,
brambory,
moučka bramborová,
vejce,
sýr eidam,
petrželka,
sůl,
pepř,
ořech muškátový
Komentáře (13)