Treska s oříškovo-sýrovou krustou

Suroviny

400 g filet z tresky
50 g lískových oříšků
50 g eidamu 45%
3 lžice husté zakysané smetany
citronová šťáva
sůl
pepř
troška cherry
špetka muškátového ořechu

Postup přípravy receptu

  1. Rybu si osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou. V misce si smícháme oříšky, sýr, smetanu, muškátový oříšek, cherry a potřeme tím rybu. Dáme do máslem vymazané zapékací mísy zapéct na 200 stupňů zhruba 30 minut.

Komentáře k receptu Treska s oříškovo-sýrovou krustou

Tématické fráze: ryba s krustou zapečená treska s krustou ryba se sýrovou krustou treska s krustou ryba se sýrovou citronovou krustou losos se sýrovou krustou ryba pod sýrovou krustou recepty z tresky ryba s krustou recept recept na tresku ryba. se sýrovou krustou ryba pod krustou ryba se sýrová krustou treska- úprava ryba se syrovo madlovou krustou ryba s syrovou krustou hovězí steak se sýrovou krustou ryba se sýrovou krusou kuřecí roláda se syrovou krustou recepty treska smetana eidam