Treska s petrželkovou krustou

dzungila Kuchařka: dzungila

Doba přípravy: 30 minut 4 porce Ryby 5 názorů

Suroviny

800 g tresky
100 g strouhaného Parmazánu
4 plátky celozrnného toastového chleba
2 hrsti petrželky
2 lžíce neloupaného sezamu
4 lžíce olivového oleje
1 citrón
sůl
barevný pepř drcený
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Použijeme-li zmraženou tresku, necháme ji rozmrazit a osušíme. Osolíme a pokapeme šťávou z půlky citrónu.

  2. V robotu rozsekáme toastový chléb s kudrnkou. Přidáme parmezán, sezamové semínko, olivový olej, šťávu z druhé půlky citrónu a pepř podle chuti.

  3. Rybí maso rozložíme na plech, vyložený pečícím papírem a rovnoměrně na něj navrstvíme petrželkovou směs.

  4. Pečeme v troubě při 180 stupních 25-30 minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 13 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Treska s petrželkovou krustou

Tématické fráze: treska recept treska recepty treska s petrželovou krustou treska s krustou recepty- treska jak udelat tresku ryba s krustou zmrazena treska recepty zapečená treska s krustou treska zmražená ryba s krustou recept recept zmražená treska jak udelat tresku tmavou jak udělat zmrazenou rybu recept na tresku treska s parmezan treska recepty s krustou videorecept amur parmazán aljašská treska v parmazanove kruste treska v chlebové krustě